reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Dodeczka 79, nie zamartwiaj sie mocno. pójdź do gina, porozmawiaj, moze od razu sie nie łap za tabletki, wpierw sie przebadaj!!
my sie staramy juz 18 miesiący i na razie nic. ale sie wyciszam, wyjeżdzam i mam nadzieje...
tzrymam kciuki!!!

KA milka , to dzisiaj nasz wielki dzień-OWU!! co z tego jak mój mąż wyjechał:/

reklama
Dodeczka 79,ja tez ci radze zrobic test. a jesli chodzi o objawy to tak jak dziewczyny napisaly-to jest sprawa indywidualna. niektore maja takie same a niektore odczuwaja cos pozniej. moja kolezanka nic nie czula, nie miala objawow do 6 miesiaca, a te objawy to byl bol plecow. na forum czytalam o objawach, niektore sie powtarzaly, ale to nie znaczy ze kazda kobieta ma je dostac w okreslonym terminie.

pozdrawiam w ten upalny dzien

Dodeczko trzymam kciuki żeby to była fasolka ! pisałam to już wiele razy ale ja też nie miałam żadnych objawów w
pierwszej ciąży!

Elżbietko mam dzisiaj wielki dzień ale po tym CLO to mi się chyba owulacja przesunęła na parę dni wcześniej!
a do tego wszystkiego tak mnie boli dzisiaj jeden jajnik ż echyba nie dam rady się starac :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Twój mąż pojechał ale wróci przeciez jutro wyjeżdżacie prawda? a za dwa dni będziecie w takim miejscu
że napewno wszystko bedzie dobrze :laugh: :laugh:
zawsze możesz do męża zadzwonić!!i

troszke mniej, ale ja na dodatek nie cierpię byc sama!!!

Kamilko, a ty mialas zdiagnozowany brak jajeczkowania??i z jakiej przyczyny??pierwszy raz bierzesz CLO? dla mnie doktor tez "groził" tym lekiem, ale jeszcze nei teraz. wpierw kuracja duphastonem i bromergonem. a jak nie pomoze to badamy męża.

OOOO widze ze nowa Dodeczka na forum!!!Witaj i zycze bys jak najszybciej zafasolkowala!!A najlepiej jakbys juz miala fasolinke!!Co do objawow to kazda kobieta ma inne a to ze niebola cie piersi to nieznaczy o tym ze fasolinki niema!!!Ciaza to sprawa indywidualna!!!

Rusalko jeszcze raz wszystkiego naj!!

Elzbietko caluski dla ciebie na poprawienie humorku!!

Elzbietko ja też nie cierpie być sama!

aco do CLO to mój pierwszy miesiąc jak to biorę i nie miałam jako takiej diagnozy dotyczącej zaburzeń w jajeczkowaniu
lekarz dał mi to na podstawie tego że przeszłam dwie operacje jakników ( z czego drugą przeprowadzał on)
i mogę mieć właśnie z tym kłopoty, bardziej szczegółowe badania będę mieć w sierpniu jak okaże się że fasolkii nie ma.
ale jestem dobrej myśli, tym bardziej że piersi mam jakieś inne ale staram się jak najmniej zwracać uwagę na jakiekolwiek
sygnały...

Witam Was. Mam nadzieje ze moge przylaczyc sie do Waszego grona. Tak jak wy moim marzeniem jest zafasolkowac. A ze niecierpliwa ze mnie osobka...  :p Staramy sie od 6-ciu miesiecy. Ale tak naprawde to od trzech mamy prawie pewnosc co do owulacji (zakupilam testy owulacyjne) Jak wiekszosc z Was nakrecam sie co miesiac i wynajduje rozne objawy... I nic z tego. Tym razem @ ma przyjsc okolo 4 sierpnia. Wiec jeszcze za tydzien. Nie wiem jak ja wytrzymam :p

reklama
Do góry