reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

hej. testu jeszcze nie robiłam, wiem, ze to nie moja fasolka, jednak w głębi duszy wciąż mam nadzieję, że może jednak. W pon ide do gina i wtedy tak naprawdę się wszystko rozstrzygnie.

reklama
Gin może jednak ci jeszcze nic nie powiedzieć, bo może jednak jesteś już w stanie błogosławionym ;) A to jeszcze za wcześnie, zeby gin ci powiedział, niestety ale jeszcze nic nie zobaczy i jedyne co pewnie ci poradzi to właśnie zrobić test. Ja bym zatestowała więc przed wizytą, żeby mieć jasność. Pozdrawiam :)

Witajcie-Nowe i Starsze;)forumowiczki:)!
Z tym myślę-nie myślę to róznie..ale poniekąd prawda..choć ja w tym cyklu jedynie patrzyłam kiedy płodne dni-nic wiecej...nawet robiłam poźniej test niż zamierzałam..no, ale się nieudało mimo niemyślenia..(brak czasu..bardzo wypelniony)..coż..Dzis wyjeżdzam na wakacje..może się uda?:)..bo jesli nie-pół roku -ZABEZPIECZaNIA!:(..

hej Dodeczko! Ja też uważam że powinnaś zatestować-mnie na początku bolał brzuch jak na @. To Ci niezaszkodzi, a może nie będziesz żyla w niepewności.

Witam Was!
Byłam dziś na zakupach i nie wiem dlaczego ale wszłam do apteki i kupiłam test z dzidzią w ręczniczku...
Sama już nie wiem.
Robić go jutro rano czy nie?
Powiedzcie mi proszę!

Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za rady. Nie łudzę się, że jest we mnie fasolka upragniona, bo gdyby jednak była to: bolałyby mnie piersi, poza tym @ jednak się pojawiła. jaka była, taka była, ale była. I znów kolejny miesiąc nieudany. Sama nie wiem co mam zrobić aby w końcu zaskoczyć. Mam nadzieję, że może gin mi coś poradzi........

Dodeczka 79 pisze:
Witam wszystkie przyszłe mamy
Jestem u Was po raz pierwszy, ale bardzo mi się to forum podoba. No cóż pewnie dlatego, że sama mam ten sam problem. Od około roku staramy się z meżem o dzidzię i nic:( Tak naprawdę nie pomaga pół godzinne leżenie pod pupą z podusią, bzykanko tylko w te ściśle określone dni. Chyba za bardzo chcemy mieć dzidzię i dlatego nam nie wychodzi.W poniedziałek wybieram się do lekarza gina oczywiście. Coś się ze mna dzieje, tylko tak naprawdę nie wiem co  :( Okres dostałam tydzień przed jak powinnam dostać, choć zawsze miałam punktualnie jak w kalendarzu, równe 30 dni,. Trwał tylko 3 dni i był bardzo skąpy. W dzień terminowego okresu niewielkie brązowe krwawienie, No i ostatnio jestem śpiąca, zmęczona i wiecznie źle się czuję. Na początku myślałam, że już się udało, no ale raczej nie.......... Piersi mnie nie bolą, więc to nie upragniona fasolka. na dodatek często boli mnie brzuch tak jak na okres, czy któraś z Was miała kiedykolwiek coś takiego. Boję sie, że coś niedobrego się ze mną dzieje. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy.

dodeczka...nie liczac krwawienia przed okresowego, ani pozniejszego plamienia u mnie to samo jest :) piersi jak dotad z wyjatkeim tego ze rosna ;) ani nie bola anie nie sa obolale, nawet sutki. a brzunio pobolewa i pecznieje jak przed okresem. a wiem ze w ciazy jestem bo zrobilam, hmm.... 4 testy i wszystkie wyszly pozytywne :)  no i moja intuicja mozna powiedziec mowiela mi od momentu poczecia ze jestem w ciazy :)  takze etrzymam kciuki i za ciebie :D

reklama
Rusałko już sama nie wiem bo moje cykle wahały się ostatnio od 28 dni do 33 :( Jutro będzie 27dc. no i nie wiem.
Mam niby jakieś przeczucie, ale skąd mam wiedzieć, że to nie ubzdurane...

Do góry