reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

hej dziewczyny:-).Ja tez czekam na moja fasolke. U nas to juz prawie rok staran i nic. staram sie nie myslec ale jak tu sie wylaczyc.

reklama
Dziewczyny tak Mi Was szkoda, ale mimo wszystko jestescie bardzo dzielne i cierpliwe , wierze z Wami w te aniolki tak mocno z calego serca :tak:napewno sie uda napewno:tak: :tak::tak:
Najwazniejsze jest sie nie poddawac , wiem ze latwo mowic ....a gorzej zrobic jak ktos nie byl w takiej sytuacji to nie wie co mowi :dry::sorry2:
Najwazniejsze jest sie nie nakrecac za mocno bo wtedy...jest ciezej :-(tylko ze spokojem podejsc i sie uda:blink:

Pozdrawiam i zycze szybkiego zafasolkowania :tak::tak::tak:przesylam fluidki z fasolkami a nawet podwojnymi :-);-);-)

Hej!!Mam problem poniewaz nie wiem czy nie jestem w ciazy chcialbym zey ktoras z was mi cos doradzila mam torche objawow dziwnych ktorych wczesniej u siebie nie zaopserwowalam ale zaczne moze od poczatku cykle mam 32 dniowe ostatnia @ mialam 09.10 przytulalam sie z narzeczonym 17,18 i 24 dnia 26,27 mialam na majtkach kilka plamek o kolorze kawy z mlekiem (nigdy czegos takiego u siebie nie zaopserwowalam) od paru dni mam ciagle jakby wzdety brzuch i czuje cianacy bol na dole oraz kucie po prawej stronie temperature jak mierzylam to pod pacha mam 37,1 a w pochwie 37,6 ale mam katar wiec to moze od przeziebienia podwyzszona temepratura chociaz glowa mnie nie boli wiec nie wiem. Prosze napiszcie co o tym myslicie.

Nie nakręcaj się na ciążę, przy zapaleniu przydatków (czy coś w tym stylu) są podobne objawy, takie objawy mogą też być przy ektiopi (zmianach na szyjce). Szkoda nerwów, spóźni się okres to się przekonasz.
A propos zmian na szyjce macicy, gdy takie coś stwierdzi lekarz nie decyduj się na zabieg"wypalania" proponowany w ramach NFZ. Idź na wymrożenie (tego w państwowej przychodni nie zaproponują!!!!) prywatnie.

Witam was wszystkie.Dawno nie pisalam.Ja to juz chyba do glowy dostaje,snia mi sie dzieci(moje takze),ze jestem w ciazy w roznych miesiacach,albo,ze dostaje okres...Chyba jestem nienormalna:szok: A na jawie..szkoda gadac.Za kazdym razem @:wściekła/y:.No coz ,dobrze,ze jestem cierpliwa.Wydaje mi sie,ze za bardzo chce,wyobrazam sobie jak poinformuje o mojej ciazy meza,albo jak mi to ginekolog powie...Macie tez tak????Bo zamiast do gina zaczne chyba chodzic do psychologa:baffled:

JUstynka chyba faktycznie zbyt mocno się nakręcasz Nie mam tak jak Ty bo ja to już raczej zrezygnowałam z wiary że się uda więc może dlatego?

Justynka- wydaje mi sie ze to wszytsko czego doswiadczasz (te sny ) spowodowane jest tym ze wciąz o tym myślisz, wyobrazasz sobie siebie w ciązy czy z dzieckiem....w pewien sposob jest to zrozumiale poniewaz bardzo pragniesz byc mamą.
Z drugiej strony niebezpieczne jest to ze w momencie gdy dostajesz @ jest czarna rozpacz.
Powiem Ci ze porozmawianie z psychologiem nie bylo by czymś złym , musisz jednak sama ocenić czy jest Ci to potrzebne!
Ja trzymam kciuki za ciebie....

Czesc.No chyba macie racje.Normalnie wydaje sie wszystkim i mnie,ze jest wszystko ok(na zewnatrz)ale co ja czuje, wiem tylko ja.Juz nawet na reklamie Pampersow mam lezki w oczach.A kiedy indziej znowu mam to gdzies(ale nie na dlugo)innym razem mysle,ze nigdy sie nie uda i tak w kolko.Dobrze,ze jest to forum...

Czesc.No chyba macie racje.Normalnie wydaje sie wszystkim i mnie,ze jest wszystko ok(na zewnatrz)ale co ja czuje, wiem tylko ja.Juz nawet na reklamie Pampersow mam lezki w oczach.A kiedy indziej znowu mam to gdzies(ale nie na dlugo)innym razem mysle,ze nigdy sie nie uda i tak w kolko.Dobrze,ze jest to forum...

Justynko nie martw sie ja mam podobnie:crazy:z mężem staram sie pół roku i nic ciagle przychodzi @@@ tez czasem nie mam juz siły jeszcze jak widze maluszki znajomych to az mnie zal sciska ale jeszcze poczekam do końca tego roku i ide sie przebadac moze dostaniemy prezent pod choinke:-)(mała fasoleczke):happy:
P.S> Jednak forum daje nam troszke otuchy i nadzieji:-)

reklama
:-) dziewczyny udało sie!!!! dzis wyszły dwie kreseczki!!!! wiem ze to jeszcze nic do konca nie znaczy ale tak bardzo sie ciesze!!!:-)
nie pisywalam na forum ale czesto czytałam wasze wypowiedzi i czułam ze nie jestem sama. dzieki wam zrozumialam ze nie jestem inna bo na ciaze czekalam okolo roku. chciałam wszystkim z całego serca podziekowac i zyczyc sukcesów, małych bobasków.!!;-) trzymam kciuki za wszystkie staraczki
NA PEWNO SIE UDA

Do góry