reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

No to gratulacje Paulinko.W koncu sie doczekalas.Nie dawno do nas dolaczylas,no a teraz nie musisz zagladac na ta strone;-).Wyslij nam fluidki,zeby nam sie poszczescilo:tak:

reklama
dziewczyny nie martwcie się, jedne mają problem z zajscie, a inne z donoszeniem.
też ciężko to przeżywam, kiedy gin mówi" niestety nie daję dużej nadziei, ale walczymy do końca"..

więc kochane głowy do góry i walczymy do konca

Witam Wszystkie dziewczyny! Niewiem czy w dobrym watku pisze jesli nie to przepraszam od paru dni podczytuje was i postanowiłam wkońcu napisac bo tak szczerze mowiac to niemam z kim o tym porozmawac wydaje mi sie jesli z kims o tym rozmawiam to ten ktos sie smieje ze mnie... A wiec:Od kwietnia przestałam brac tableti bo chcemy z meżem drugie dziecko ale jak do tej pory nic,we wrzesniu miałam ostatnia@ i od tej pory nieprzychodzi wydawało mi sie,ze moze juz jestem w ciąży zrobiłam chyba z piec roznych testow ale na kazdym pokazywala sie jedna kreska:-(wiec poszłam do ginekologa pani doktor zrobiła mi USG ale nic niewidziłam potem zbadałam mnie ale nic niewyczuła no i jeszcze zrobiłam mi badanie z krwi które wyszlo ujemnie:-(niewiem czemu tak jest tak bardzo chciałaby byc zafasolkowana :-(!!!Pozdrawiam was wszystkie:-).

Witam dziewczyny - hej Martuśka!
Zapraszam an wątek starajace sie 2008 - jest tam zdecydowanie wiecej osob, a tymsamym wiecej informacji! Buziaki staraczki!!!!

Widze, ze ten watek troche przygasl....A szkoda, bo ja czekam, i czekam, i czekam na fasolke, ale jak na razie przyjsc nie chce do mnie:)

Jak dlugo juz czekacie na swoja dziecine ?

Widze, ze ten watek troche przygasl....A szkoda, bo ja czekam, i czekam, i czekam na fasolke, ale jak na razie przyjsc nie chce do mnie:)

Jak dlugo juz czekacie na swoja dziecine ?

oo :) ja narazie pierwszy cykl , ale jeszcze w tamtym roku 3 cykle sie staralismy, nic niie wyszlo iodpuscilismy sobie na rok bo zdecydowalismy sie najpierw na slub , potem zmiana pracy i tak jakos wyszlo.... ale teraz zabieramy sie ostro do roboty....:-D:-D

reklama
U mnie dopiero albo juz (jak kto woli) 3 cykl :)

Marzenixx.....wierzysz w to, ze dieta pomaga w zajsciu w ciaze ?

hm.. czy dieta pomaga... nie wiem,bardziej wierze w to ze ktos moze miec problemy w z zajsciem gdy albo sie nadmiernie objada i tyje lub odwrotnie gdy sie ktos odchudza lub odchudzal to napewno ma to wplyw bo sama osobiscie znam pare takich osob. Z sama dieta .. nie wiem, bo roznie to bywa... kazdy organizm jest inny... chodz nie powiem , bo pewnie zjadanie jakis owocow bądz warzyw pewnie sprzyja ku temu... :)
a co kochana jakąś dietkę chcesz miec?

Do góry