reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Chciałam wam napisać , że dzisiaj zobaczylam II grube kreski na teście, w dniu kiedy mamy 3 rocznicę ślubu.
Mam nadzieję , że wszystko będzie dobrze i Bozia dopomoże mi donosić ciążę.

wielkie gratulacje i to jeszcze w takim szczególnym dniu, samych wspaniałych chwil z maleństwem pod seruszkiem :-):tak::-D:laugh2:

Witam Was dziewczyny:-)
dawno mnie tu nie bylo, troszkę brak czasu i praca praca praca.

.
Chciałam wam napisać , że dzisiaj zobaczylam II grube kreski na teście, w dniu kiedy mamy 3 rocznicę ślubu.
Mam nadzieję , że wszystko będzie dobrze i Bozia dopomoże mi donosić ciążę.

To świetnie. Na pewno wszystko będzie dobrze. Życzę spokojnych 9 niesięcy i szczęśliwego i expresowego finału:)

Ja nadal czekam na swoje II

:laugh2:

Sylwia1980 oczywiscie,ze Cie pamietamy,przynajmniej ja:-).W dalszym ciagu tresci Twojego posta niespodziewalam sie takiej wiadomosci.Zycze Wam wszystkiego dobrego i gratuluje!!!Ja po laparo jestem5 mies i nic z tego:-(Masz szczescie:tak:

przesyłam wam ciążowe wiruski:-)
,,/,//,/,/,/,//,//,/,/,//,/,//,/,/,/,/,/,/,/,/,/,//,/,/,//,/,//,/,/,/,/,/,/,/,/,/,//,//,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,/,///,//,//,//,/,/,/,/,//,//,//,/,//,//,//,
i trzymam za was kciuki:tak::-):tak::-):tak:

to my je łapiemy niech roznoszą się wszędzie:)

Witam,
Chciałam prosić Was o pomoc i poradę. Nie wiedziałam, gdzie o tym napisać, mam nadzieję, że tutaj może być...
Otóż, od 3 cykli staramy się o dziecko, ciągle mam ogromne nadzieje, Z tego co znalazłam w internecie to @ może się opóźniać przez stresy, ale nie za bardzo biorę to pod uwagę, bo nigdy tak nie miałam...

może się przesunąć i to nawet tylko dlatego,że dochodzi stres związany z chęcią bycia w ciąży, ale jeżeli nadal nie będziesz miała @, a test np. w poniedziałek będzie nadal negatywny, to ja bym poszła zrobić badanie laboratoryjne na BETE, ona wyjaśni wszystko, i jeżeli będzie wysoka czyli ciąża, to wiadomo, ale jeżeli wynik będzie negatywny, to może trzeba by wybrać sie do lekarza i szukac tam pomocy, ja chyba bym tak zrobiła - czyli poczekałabym do poniedziałku i wtedy: test, BETA i lekarz ...... :tak::tak::tak:

Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź Jarzębinka. Właśnie już w tamtym tygodniu chciałam się umówić do lekarza, ale ma urlop do 15. września:crazy: dlatego tutaj szukam pomocy...
Zrobię tak jak mówisz. A czy na to badanie BETA trzeba mieć skierowanie, czy wystarczy pójść do labolatorium i poprosić o zrobienie tego?
Proszę o odpowiedź

Możesz pójść bez skierowania ale będziesz musiała zapłacić u nas 30zł.Zresztą skierowanie od prywatnego lekarza też jest płatne.

A jak się pójdzie nie prywatnie, tylko do przychodni, do lekarza pierwszego kontaktu? to może dać na to skierowanie? i może wtedy być bezpłatne to badanie?
Przepraszam, że tak drążę temat, ale w sumie to może nie tylko mi się taka informacja przyda, prawda? :-):tak:

reklama
Wiesz co to jest hormon ciążowy więc nie wiem czy lekarz pierwszego kontaktu Ci da na nie skierowanie ale gin w przychodni jak najbardziej i wtedy nie płacisz.

Do góry