jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
jarzębinko jesli chodzi o staranka to doktorek powiedział żeby męża na 3 tygodnie na urlop wysłać,hehe..... laparo wypadła mi w 21dc:-) czyli już w następnym cyklu biorę się do roboty......:-)
;-):-);-):-)
pytam, bo ja sie wogóle na tych sprawach nieznam ale fajnie,że juz można zacząć przytulanki od następnego cyklu, nie ma przynajmniej tego okresu oczekiwania na staranka tylko odrazu można zacząć działać a jak czytam Twoje posty, to usmiech mi z twarzy nie schodzi, tak sie cieszę,że wszystko sie udało teraz czekamy na efekt ......
Justyna, na tych pęcherzykach to ja też sie nie znam ale jak piszesz,że jestes pod opieką dobrego gina i dostałać zastrzyk na pęknięcie to myślę,że jest wszystko OK i gra warta II kreseczek rozpoczęta i ja do tych życzonek urodzinowych dorzuce kolejne : spełnienia marzeń tych najskrytszych i tych z życia codziennego
a Elżbietki warto słuchać, bo naprawdę zna sie na tym wszystkim o czym pisze i zapraszam Was również na wątek główny, tam jest troszke większe towarzystwo
a u mnie chyba w tym cyklu nic nie wyszło, bo wczoraj nie zakuło jak zawykle 4 dni przed @, więc najprawdopodobniej 8 zawita :---( ale spokojnie, nie ma załamki, to dopiero początek, i od 18 kolejne staranka :-):-):-)