reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
kinia dzięki za linka:-),
a tak swoją drogą ciekawe z czego będę musiała faktycznie zrezygnować(oby nie z roboty)tylko że troszkę stresująca ta moja pracy w banku,ale pożyjemy zobaczymy....
pozdrawiam papa

Sylwia1980, mam nadzieje, że tylko ograniczenia wystarczą, a nie od razu rezygnacja, z pracy czy z innych przyjemności :tak: przy pierwszej ciąży pracowałam do 8 m-ca, troszke mniej ale jednak, a inne rzeczy starałam sie poprostu ograniczać, jednego czego mi sie nie udało ograniczyć to były słodycze, ja je poprostu uwielbiam, i przez cały okres ciąży był bardzo krótki okres kiedy mnie do nich nie ciągnęło :-) ja sobie nie wyobrażam całej ciąży siedzieć w domu, to chyba jest nie do zniesienia, jakieć L4 na kilka dni aby odpocząć czemu nie, ale całe 9 to chyba nie ;-) mam tylko nadzieję,że zdrowie dopisze aby i ta ciąża była aktywna :happy:

miłej niedzieli :rofl2:

jarzębinko niestety słodycze to również moja "specjalnośc":-)ale może coś takiego jak silna wola w ciąży istnieje(hehe):zawstydzona/y:,a z tą pracą to pewnie warto być aktywną zawodowo do samego końca,przynajmniej człowiek tyle nie myśli i nie wymyśla.

zyczę spokojnej i zdrowej ciąży
pozdrawiam

Witajcie!
Ja równiez staram sie o dzidzię już 4 cykl, sylwia1980 ja również pijam zieloną herbatke i to codziennie, czasem po kilka razy.

Jarzębinko a ile Ci się przytyło w pierwszej ciąży i czy szybko wróciłaś do dawnej figury?

w pierwszej ciąży przytyłam ok. 15 kg :szok: a do figury sprzed ciąży wróciłam dopiero jak przestałam karmić piersią, a karmiłam 10 miesięcy czyli do stycznia 2006, a na wiosnę już miałam poprzednią figurkę :tak::-D:tak:

To całkiem długo karmiłaś: a mówią że karmienie najlepiej pomaga zrzucić zbędna kilogramy.Widać nie zawsze.

reklama
Do góry