reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Witajcie!
Pojawiam się po dłuższej nieobecności bo w końcu sytuacja się stabilizuje i po maju będę mogła zacząć starać się o Maleństwo:tak:. Zważywszy na otaczający mnie bejbibum (dosłownie!) naprawde trudno jest "oczekiwać na starania":baffled:. Widzę nowe twarze wiec podejrzewam, że moje poprzedniczki znalazły sie juz na innym forum. Pozdrawiam serdecznie i byle do czerwca!

Czesc dlugo mnie tu nie bylo.

Witaj goocia ja jeszcze tez czekam na ciaze, dzidzie i meza. Tylko zadzko tu zagladam, jakos wateczek cieszyl sie malym zainteresowaniem.

Wszystkie Was mocno pozdrawiam.

hejka Kobietki!
Znowu wpadam korzystając z okazji, bo Mój R. poszedł na spacer ;-)
U nas bez zmian. Nie fasolki ani @ :confused:
Suwaczek jest nieaktualny.
Postaram się bywac częściej, jak się będzie dało ale trudno mi sie dostac do kompa!

pozdrawiam Wszystkie staraczki i gratuluję zafasolkowanym :tak: :tak: :tak:

Witaj Beatko!
Mam nadzieje, że już niedługo spotkamy się na innym forum, a przynajmniej będę mogła dołączyc do staraczek (ale to po maju)
Często myslę o Twojej sytuacji i trzymam kciuki, by wreszcie zaskoczyło.
Byłam wczoraj u gina i mnie nastraszyła, że mam pęcherzyki na jajnikach i moge mieć problem z zajściem...narzaie zbytnio się nie przejmuje...
Byle do wiosny (czyt. do maja!)
Na dzień dzisiejszy moje typy imionek:
Łucja, Amelka, Oliwka, Zuzia, Lena, Roksana
Antoś, Nikoś, Kajtetan, Filip
pozdrawiam

Witam wszystkie Panie!
Nurtuje mnie jedno pytanie, więc pozwolę sobie zadać je tutaj, gdzie mogę znaleźć setki pań w podobnej sytuacji do mojej.
Sprawa dotyczy kwasu foliowego. Rozumiem, iż najlepiej przyjmować go na około 3 miesiące przed planowaną ciążą. Ale co, jeśli w tą ciążę nie zachodzimy od 4, 5, 6 albo i 12 miesięcy? Czy można "bezkarnie" przyjmować kwas przez dłuższy okres?
Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie!

Witam wszystkie Panie!
Nurtuje mnie jedno pytanie, więc pozwolę sobie zadać je tutaj, gdzie mogę znaleźć setki pań w podobnej sytuacji do mojej.
Sprawa dotyczy kwasu foliowego. Rozumiem, iż najlepiej przyjmować go na około 3 miesiące przed planowaną ciążą. Ale co, jeśli w tą ciążę nie zachodzimy od 4, 5, 6 albo i 12 miesięcy? Czy można "bezkarnie" przyjmować kwas przez dłuższy okres?
Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie!

Barefoot witaj:-) mi ginka powiedziała, że jeżeli przez ostatnie 3-4 miesiące brałam codziennie kwas foliowy to teraz mogę zacząć brać co drugi dzień - tak, żeby utrzymać poziom, ale jak chcę mogę brać codziennie i to nie powinno zaszkodzić:-):-)
pozdrawiam

reklama
Do góry