reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Witajcie!
Pojawiam się po dłuższej nieobecności bo w końcu sytuacja się stabilizuje i po maju będę mogła zacząć starać się o Maleństwo:tak:. Zważywszy na otaczający mnie bejbibum (dosłownie!) naprawde trudno jest "oczekiwać na starania":baffled:. Widzę nowe twarze wiec podejrzewam, że moje poprzedniczki znalazły sie juz na innym forum. Pozdrawiam serdecznie i byle do czerwca!

Czesc dlugo mnie tu nie bylo.

Witaj goocia ja jeszcze tez czekam na ciaze, dzidzie i meza. Tylko zadzko tu zagladam, jakos wateczek cieszyl sie malym zainteresowaniem.

Wszystkie Was mocno pozdrawiam.

hejka Kobietki!
Znowu wpadam korzystając z okazji, bo Mój R. poszedł na spacer ;-)
U nas bez zmian. Nie fasolki ani @ :confused:
Suwaczek jest nieaktualny.
Postaram się bywac częściej, jak się będzie dało ale trudno mi sie dostac do kompa!

pozdrawiam Wszystkie staraczki i gratuluję zafasolkowanym :tak: :tak: :tak:

Witaj Beatko!
Mam nadzieje, że już niedługo spotkamy się na innym forum, a przynajmniej będę mogła dołączyc do staraczek (ale to po maju)
Często myslę o Twojej sytuacji i trzymam kciuki, by wreszcie zaskoczyło.
Byłam wczoraj u gina i mnie nastraszyła, że mam pęcherzyki na jajnikach i moge mieć problem z zajściem...narzaie zbytnio się nie przejmuje...
Byle do wiosny (czyt. do maja!)
Na dzień dzisiejszy moje typy imionek:
Łucja, Amelka, Oliwka, Zuzia, Lena, Roksana
Antoś, Nikoś, Kajtetan, Filip
pozdrawiam

Witam wszystkie Panie!
Nurtuje mnie jedno pytanie, więc pozwolę sobie zadać je tutaj, gdzie mogę znaleźć setki pań w podobnej sytuacji do mojej.
Sprawa dotyczy kwasu foliowego. Rozumiem, iż najlepiej przyjmować go na około 3 miesiące przed planowaną ciążą. Ale co, jeśli w tą ciążę nie zachodzimy od 4, 5, 6 albo i 12 miesięcy? Czy można "bezkarnie" przyjmować kwas przez dłuższy okres?
Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie!

Witam wszystkie Panie!
Nurtuje mnie jedno pytanie, więc pozwolę sobie zadać je tutaj, gdzie mogę znaleźć setki pań w podobnej sytuacji do mojej.
Sprawa dotyczy kwasu foliowego. Rozumiem, iż najlepiej przyjmować go na około 3 miesiące przed planowaną ciążą. Ale co, jeśli w tą ciążę nie zachodzimy od 4, 5, 6 albo i 12 miesięcy? Czy można "bezkarnie" przyjmować kwas przez dłuższy okres?
Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie!

Barefoot witaj:-) mi ginka powiedziała, że jeżeli przez ostatnie 3-4 miesiące brałam codziennie kwas foliowy to teraz mogę zacząć brać co drugi dzień - tak, żeby utrzymać poziom, ale jak chcę mogę brać codziennie i to nie powinno zaszkodzić:-):-)
pozdrawiam

reklama
Do góry