reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
jestem jestem,co dzień tu zaglądam tylko jakoś tak mało piszę ale obiecuję że będe Wam donosić co u mnie,zaczynają się staranka w tym cyklu tak więc TRZYMAJCIE KCIUKI..............hehe:-)
sylwia

cześć dziewczyny,dzisiaj niedziela a ja jakaś bez humoru. Mam swoje "pięć"minut w tym cyklu a ja już na starcie bez entuzjazmu i ze zlym przeczuciem.:-( Zaczyna mnie martwić to że mam coraz mniej ochoty na seksik,z jednej strony bym chciala a z drugiej zero potrzeby i chęci.Na pewno takie podejście może nas tylko oddalić od upragnionej fasolki,:-(
Ahh najchętniej to bym wróciła do czasow kiedy nie planowałam z kalendarzem i był pełny luz tylko że to też dzidzi nam nie dało.......:-(
pozdrawiam Was i przepraszam za moje smutasy

Sylwia1980, postaraj sie zrelaksować i wyluzować, :-pmoże znajdz sobie jakieś dodatkowe zajęcie, ktore chociaz troszke oderwie myśli od głównego tematu np. może jakaś książka albo rozwijanie swoich pasji :-p a zobaczysz jak już będzie prawdziwa słoneczna wiosna, to i Ty odżyjesz i na wszystko spojrzysz świeżym spojrzeniem, teraz troszke luzu, spontonu a wszystko sie ułoży i zaowocuje fasolka pod serduchem :-) POWODZENIA

no wlaśnie na brak zajęć to nie narzekam:-Dcałe dnie spędzam w pracy i na dodatek jeszcze przynosze do domu:baffled:,egzaminy ,testy i tak w kółko.Pewnie na mnie tez przyjdzie pora,hehe lista staraczek topnieje tak więc kto wie........może w tym miesiącu,dzięki jarzębinko
a co to za zmartwienia dopadly Cię Beatko?

Powiem szczerze że teraz w takiej sytuacji nawet nie cieszą mnie staranka o drugie dziecko. Jeżeli coś będzie nie tak, staranka trzeba będzie odłożyć i zająć się zdrowiem męża.
Zawsze jak już w życiu zaczyna się układać, to nagle się okazuje że coś nie tak ze zdrowiem.

Beatka, to trzymam kciuki za zdrowie męża i oby okazało się że to nic takiego, wyleczą i po sprawie :tak::tak::tak: oby wszystko było OK i staranka też szły swoim torem i tempem :tak: głowa do góry, będzie dobrze :-D:-D:tak::tak::happy2::happy2:

Beatko ja tez życzę szybkiego powrotu męza do zdrowia,trzymam mocno kciuki aby wszystko minęlo!!!!!!
Ja też kiedyś bylam w podobnej sytuacjii,tak więc troszkę Cię rozumiem,trzeba wierzyc że będzie dobrze.:tak:
pozdrawiam cieplo

reklama
:-) Jarzębinko, :tak:Sylwia dziękuję ja też jestem dobrej myśli. Mam nadzieję że piątek będzie dla nas szczęśliwym dniem.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry