Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
witaj gwiazdeczka:-)...widze ze kolezanka tez z DE....a wiec polowanie na owu pelna para;-)
Ano polujemy
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witaj gwiazdeczka:-)...widze ze kolezanka tez z DE....a wiec polowanie na owu pelna para;-)
Dziewczyny nie myslec , czy to juz jest odpowiedni moment, trzymam za was mocno kciuki.wiesz lenna moge tak powtarzac, ja siebie tak pocieszam , moge i ciebie,
znaczy ja wierze w to ze nam sie uda poukladac wszystko tak zeby bylo dobrze;
ja tez sie nastawialam na inne plany, jeszcze niedawno odkladalam ciaze, ale wiem ze nigdy nie bedzie dobry moment na dziecko, czasem jest w zyciu troche lepiej, ale przychodza i gorsze czasy i w takich sytuacjach trzeba tez sobie radzic:-)
wiec trzymam za was wszytskie kciuki, zeby ta dzidzia przyszla dla was w najbardziej odpowiednim momencie:-), a nawet jesli nie to takie dziecko i milosc daje nam duzo sily do walki z przeciwnosciami, ktore na pewno pokonamy
ok starczy juz tego paplania
milego dnia dziewczynki
dzisiaj na ulicach niemieckich zamiast ambitnej młodzieży widac tylko rozpuszczone masy dzieciaków, które mają pełne zadki materializmu i zero pojęcia o tym co jest w zyciu najważniejsze...
Moj maz juz pojechal, staranka o dzidzie zawieszam na kilka miesiecy. No chyba ze w tym miesiacu nam sie udalo, ale nie licze na to, bylo zbyt duzo stresu i spraw na glowie.Niemieckie realia niestety
Napiszcie kochane z kad klikacie;-)
e.
Maz jest juz we Frankfurcie