reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Dziewczyny kolorowych i fasolkowych snow.
Maz bedzie na miejscu o 1 w nocy, pewnie tak o 2 zadzwoni. Mam nadzieje ze 01.10. bede sie miala mu czym pochwalic, trzymajcie za mnie kciuki.

Dobranoc

reklama
Beata trzymam kciuki, zeby wyszło Ci II :-)
lenna masz rację, że tutaj możesz nie mieć żadnej szkoły ale jak masz doświadczenie to Cię biorą z pocałowaniem ręki :baffled: . Ta cała Unia w kwestii wykształcenia jest po prostu fikcją... :confused:

Ja niestety od wczoraj mam antybiotyk na penicylinie... z powodu zęba i skierowanie do chirurga... co za życie. :-(

Witam wszystkie dziewczyny, synek juz w przedszkolu a ja jem sniadanko.

Hausfrau moze antybiotyk pomoze na ten bolacy zab.
Maz o 5 dzwonil do mnie juz jest na miejscu, a tam jest ponoc straszny upal a w Gdyni zimno.
Sama jestem ciekawa czy sie nam udalo, @ mam dostac 20.09. ale testowac bede 01.10 chyba ze nie zdaze.

czesc dziewczyny ....dopisuje sie do staraczek ;)

Mam na imie Asia i jestem mamą prawie 2 letniego Jasia .
Mąż na stanie od prawie 3 lat .
z wykształcenia jestem grafikiem a teraz " mamą siedzaca w domu " .
Zaczelismy starania pare miesiecy temu ...i narazie cisza niestety .

mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona :)

Hausfrau
to bardzo dobrze że dostałas antybiotyk . Teraz nie bedzie cie tak bolał cholernie i przyotuje zeba i dziasło do ekstrakcji ;)
ja juz z chirurgiem zebowym jestem na " czesc " takie miałam akcje w ciazy że szok .
i teraz wszytkim mówie ...najpierw zeby potem dzidzia )

czesc dziewczyny ....dopisuje sie do staraczek ;)

Mam na imie Asia i jestem mamą prawie 2 letniego Jasia .
Mąż na stanie od prawie 3 lat .
z wykształcenia jestem grafikiem a teraz " mamą siedzaca w domu " .
Zaczelismy starania pare miesiecy temu ...i narazie cisza niestety .

mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona :)

Hausfrau to bardzo dobrze że dostałas antybiotyk . Teraz nie bedzie cie tak bolał cholernie i przyotuje zeba i dziasło do ekstrakcji ;)
ja juz z chirurgiem zebowym jestem na " czesc " takie miałam akcje w ciazy że szok .
i teraz wszytkim mówie ...najpierw zeby potem dzidzia )
:-)Witamy Cie bardzo cieplutko, razem bedzie razniej i wesolo.;-)

reklama
Czesc!
Siedzę nad projektami domków bo dzisiaj druga wizyta w banku.
Mój Małż napalił się na wielką działkę prawie o 20 tyś droższą niż planowaliśmy... jak tak będziemy sobie tu i tu dodawać to czarno widze ten cały pomysł...

Do góry