reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Ja juz dzis nic nie mowilam..Ale zrobilam sobie badania..Okazalo sie ze niedaleko mnie jest czynne leboratorium calodobowe...I...

JESTEM W CIĄŻY

Strasznie sie ciesze..oczywiscie od razu wielkie kombinowanie z lekarzami. Ide jutro na 10:) Okropna radosc.Nigdy w zyciu wiecej nie uzyje testu sikanego.To nie na moje nerwy:)
Pani z laboratorium stwierdzila ze z tego co wie to mam poziom na 5 tydzien.Termin obliczony jest na 4 Listopada...
Tyle czasu starania i lez:)Kurcze..Teraz zeby tylko utrzymac..generalnie Lasz nie wie nic:p Ale sie czasami na mnie glupio patrzy:p
Strzele sobie zaraz jakis fajny suwaczek:)
Jesli ktos chce troszke radosci ode mnie to brac pelnymi garsciami:)

Gratuluję Mihir maleńkiej fasoleczki pod serduszkiem :D :D :D

Hmmm...chyba obydwie będziemy listopadówkami ;D

Ojej:)oczywiscie ze wkleje:) Ale to juz jutro:) Dzis dzien pelen wrazen :)
Wiesz Elzbietko? Takie mam wrazenie, ze to forum tak naprawde daje Tobie sile...i kiedy widze twoje posty jestem naprawde wzruszona Twoja wola walki:) W ogole..zazdroszcze Ci pocichutku twojej wiedzy...Jestes taka mama chrzestna wszystkich dzieci Staraczkow:) Nie wiem czy wierzysz w moc modlitwy,ale bede o Tobie pamietac :)

Moniko3 trzeba nam rozkrecic Listopad 2006:) Ciesze sie z milego towarzystwa:)

jeszcze mam taka prosbe..bo stworzylam nowy temat..z linkami..jesli macie cos ciekawego to prosze...dajcie:)Cos niezwiazanego z "branżą" tez moze byc:) Przeciez nie sama ciaza czlowiek zyje ( a przynajmniej czasami :D ) Elzbietko..dodalam juz twoj artkul:)

Mihir , oczywiście ze wierze w modlitwe!! jak by nei modlitwa to dawno bym klapła :(. i mój mąz tez mnie wspiera :)
no i ozywiście WY!!!!! za co wam ogromnie dziękuje :)

co do krótkiego artukułu :). takie było zlecenie odgórne ;). niedługo będą nowe artukuły. rzecz jasna jak bee miała swój komp, bo tam mam wszytsko :)

reklama
Do góry