reklama
wiki.25
mama kochanych brojków
czesc aniu...zobaczysz jak tu czas leci blyskwicznie od jednej @ do drugiej az w koncu dzidziolek zoabczysz nwet nieebdziesz wiedziec kiedy
Elżbietka
mother of two sons&angel
witaj Anniaa ciesze sei ze zdecydowals sie powiekszyc nasze grono
co do duphastonu, to on nie podnosi tempki
co do duphastonu, to on nie podnosi tempki
Dziekuje Wam bardzo za wszystkie informacje!Wszystkie bardzo dokladnie przeczytalam i przemysle!
jesli jeszcze cos wiecie to piszcie!Ja nie zawsze moge pogadac ale postaram sie czesciej tu zagladac!
Jeszcze raz WIELKIE DZIAAAAA!!!!!!!!
jesli jeszcze cos wiecie to piszcie!Ja nie zawsze moge pogadac ale postaram sie czesciej tu zagladac!
Jeszcze raz WIELKIE DZIAAAAA!!!!!!!!
Leyna pisze:z tego co pamiętam na ulotce clo jest napisane, że owulacja może pojawić się między 10-15 dniem.
oliwka pisze:Z tego co wiem to owulacja po clo nastepuje ok 5-7 dni po skonczeniu clo,ale zalecam monitoring usg ,bo czasem trzeba podac leki na pękniecie jajeczka.
miałam na myśli cykl 28-dniowy. clo bierze się przez 5 dni, czyli 5-9 dzień cyklu włącznie. czyli tak jak napisane na ulotce, owulacja pojawia się między 10-15 dniem (u mnie pojawiła się 6 dnia od skończenia clo)
ponieważ nie miałam możliwości monitorowania pęcherzyka na usg (długi weekend listopadowy ) posłużyłam się testami owu
Kleopatra trzymam kciuki za powodzenie prób
misiamisia
Początkująca w BB
Czesc dziewczyny! Mija kilka dni od naszych wspolnych staran... co bedzie sie okaze. Od wczoraj natomiast strasznie sie zle czuje (grypowo). W zwiazku z tym mam pytanie czy sa jakies przeciwskazania aby zarzyc cos w stylu Apap C itp? Z gory dziekuje za porade
Apap C możesz wziąść bo ma sam paracetamol i wit C. Ale jakieś leki z dodatkami np.gripeksy, ibupromy lub coś gdzie jest np. pseudoefedryna lub inny składnik na katar albo cofeina, kodeina to lepiej nie. A na katar w przypadu zafasolkowania to najbezpieczniejsza będzie woda morska np. sterimar, marimer. A propo Apapu C na mnie on działa dużo lepiej niż zwykły to chyba przez te bąbelki A może to twoja fasolka daje o sobie znać ?????
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
jeśli bierzesz clo, to nie ma znaczenia jaki naturalnie długi masz cykl, poniewaz zaczynsz brac go w w wyznaczonym dniu i bierzesz konkretną ilosc tabletek, a po odstawieniu jest jajeczkowanie.