reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

magdao, nad czym Ty sie zastanawiasz????Wiesz że chcesz miec z nim dziecko a nie wiesz czy chesz go za męża ???::)
lat mamy różnie, ale problemy takie same ;) i podejście do problemów i roboty nad fasolkami ;D

reklama
magdaomar nie przejmuj sie niczym!!! Nawazniejsze ze sie kochacie i szanujecie... Nie chcesz na razie slubu? Ale chcesz dzidzie - nie ma nic w tym zlego..Ja powiem ci ze jestem po 30-tce mowie o swoim facecie jak o mezu chcociaz wcale slubu nie mamy.. Staramy sie od ponad roku o dzidzie i mam nadzieje ze nam sie uda!! A slub? No coz moze jak urodze schudne i wypieknieje ;-)) Ale to nie jest dla nas najwazniejsze...Najwazniejsza jest milosc i szacunek i nasz przyszly zdrowy dzidzius...

Pozdrawiam

Ja juz powoli dochodze do siebie po tym przeziębieniu i znów biore sie do roboty ;)
za tydzien powinna przyjsc @ ale jak sie nie pojawi to wcale sie nie pogniewam :) Oby tylko jej brak to była fasolka.
Co do płci to jest mi obojętne ale tak w głebi serca bardzo bym chciała chłopca. Szkoda ze nie mozna sobie tego zaplanowac. Mam nadzieje ze szybko mi sie uda zafasolkowac. Chyba ze szczescia bym zwariowała.
Pozdrawiam was dziewczynki i zycze szybkiego zafasolkowania.

Witam Szanowne Panie
Szperałam sobie dzisiaj w necie i zobaczcie co znalazłam idealny link dla starających się  Można tu sprawdzić kiedy najlepiej zrobić test sikany a kiedy bete:))
http://www.eltern.de/schwangerschaft_geburt/schwanger_werden/fruchtbarkeitskalender.html
Aha stronka jest niemiecka :
wpisujesz date ostatniej mesiaczki
zaznaczasz długosc cyklu (średnia lub ostatni)
klikasz na ponizszy napis ABSCHICKEN i gotowe
Powodzonka

Ps podałam to na innym wątku ale może tutaj też się wam przyda:)

reklama
Do góry