Z tego co mi sie wydaje to mam taki sam problem jak Nutka..
Badanie krwi bede mogla dopiero zrobic we wtorek.Praca:/ Wczesniej o tym tez myslalam ale powiem wam szczerze..ze chyba czasami lepiej zyc z ta glupia nieswiadomoscia ze a moze..i czekac..a raczej nie czekac na @ niz dowiedziec sie ze nie..Teraz zrobilam juz dwa testy..wykazaly tylko jedna I..Boje sie ze sobie cos wmawiam.Ale kurcze..44 dzien cyklu.to chyba cos za siebie mowi
Wiecie co?To ja wam napisze lepiej tak
20 na 21 stycznia @...Przytulanki..tak od 12 lutego wzwyz ;D Nastepnie..Pierwszy test..26 lutego (Quick), ginekolog 27 lutego. Pozniej test (w koncu okresu nie ma
) ktory zrobilam 2 marca..No..i nic.Moze poprostu sie zbytnio przejmuje i w ogole nie mam powodow do podejrzen ze jestem zafasolkowana?
Ja sie zastanawiam po co kobiecie intuicja w XXI wieku.Wedlug niej to juz chyba z 5 dzieci bym urodzila
:
Tylko tym razem jest inaczej... Ja poprostu czuje ze dziecko jest.
To jeszcze wam powiem co generalnie czuje.Na poczatku..zreszta do teraz..straszne siusianie.Poprostu..cokolwiek bym nie wypija lub zjadla to od razu do wc.Pozniej..ped za dziwna zywnoscia.Zero slodkiego.tylko jakies serki,mleczko itp..Nastepnie skoki temperatury.Bole jajnikow takie porzadne..ze az nie moglam spac..Wzdecia i zatwardzenie :
Mdlosci pojawily sie cok kolo 1,5 tygodnia temu.Bol piersi tez.Ale nie z boku..tylko sutki.Co do piersiatek..to nie wiem czy urosly.Wstyd sie przyznac ale nie mialam jeszcze okazji na to dluzej spojrzec.I jeszcze wczesniej mroczki przed oczami i takie dziwne uczucie czasami w ciele.Ale szczerze mowiac to nigdy tego nie czulam.Takie dreszcze..jakby dreszcze omdlenia.I oczywiscie..oslabienie.Aaaa...i nie wiem czy taka jestem normalnie.czy to przez nerwy..Ale potrafie w minute zmienic humor.
Przepraszam ze tak wam sie wypisuje ale moja mama juz dawno nie zyje..Siostry nie mam..Z kolezankami wiadomo jak jest
a Tesciowa..mieszka na Wegrzech. Dobra mi sie trafila
Maz jak to facet. Dodatkowo obcokrajowiec
I zostaje to forum..W ogole..nie wiem czy tak naprawde jego tworcy wiedza co sie tu dzieje.Kobieta ktora tutaj trafia zaczyna se czuc wyjatkowo..I tak..inaczej..jak w rodzinie.Chwala im za to