reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Elzbietko-  CLO biore od 2 dnia cyklu 2x1 przez 5 dni. Nie monitoruje jajeczka poniewaz mieszkam za granica a moj lekarz i klinika sa w Polsce i nie jestem w stanie podrozowac co miesiac. ale owulacje sprawdzam co miesiac tetemi owulacyjnymi- stad tez wyluzowac sie naprawde nie moge bo jak juz wiem ze test jets pozytywny to za jakies 24-36 godzin bedzie owulacja i MUSZE dzialac!!! Monitoring mialam robiony raz i wszystko bylo prawiedlowe - pecherzyk pek. CLO z tego co powiedzial lekarz biore ( juz drugi cykl) na wzmocnienie owulacji bo wyniki z hormonow mam prawidlowe ( ostatnie badania) wiec biore i dzieki temu mam tez szanse na blizniaki o ktorych marze bo czasami wypadaja 2 jajeczka a nie jedno wiec...

Jutro zaczynam CLO i czekam 2 tyg i ....moze wreszcie sie uda...

pozdrawiam

reklama
Hej dziewczyny ja znowu tak czytam sobie posty i chcialAm wam powiedziec ,ze dopinguje wam goraco ;D ;D ;D
;) PRZESYLAM MEGA DUZO CIAZOWYCH FLUIDOW ;)
Cierpliwosci,a na pewno sie uda,TRZYMAM ZA WAS MOCNO KCIUKI ;) ;) ;)
POZDAWIAM ;)

maxin Witam Cię Serdecznie  :) i oczywiscie GRATULUJE :) ..... i chwytam fluidki .... juz mam ich tyle ze musi sie udac ;)

MoniQa Sossenka jak wasze tesciki?????????????????????????????

Czekamy z niecierpliwoscia !!!!

Ja za 2 tyg dzialam znowu..

Majeczko niestety nawet nie zdazylam zatestowac , a @ juz pokazala swoje pazurki
00319mt.gif
i zabki ;) ... tak wiec nadal sie bede starac z Wami :) ...

MoniQa tak mi przykro.... Naprawde wierzylam ze ci sie uda...Wiesz tak sobie mysle ze  poniewaz twoja malpa pokazala sie dzis a moja dopadla mnie wczoraj to oznacza ze starania wypadna nam mniej wiecej w tym samaym czasie co z kolei oznacza ze znowu razem bedziemy testowac pod koniec stycznia ..A razem razniej :-)) I NAPEWNO SIE UDA!!!!
Mam nadzieje ze chociaz sossence sie udalo.

Oj dziewczyny mam nadzieję, ze w następnym cyklu Wam się uda! Przesyłam trochę fluidków! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sama trochę się martwię bo nie mam żadnych objawów a do usg jeszcze 9 dni i nie wiem czy to dobrze czy źle?? Dziewczyny już mają jakieś mdłości i zachcianki a u mnie właściwie nic poza tym że trochę więcej śpię ale to też nie wiem czy dzidziuś temu winien czy może pogoda i to że siedzę w domu?? :)

reklama
Do góry