reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Ja muszę - brak owulacji
albo rosną pęcherzyki giganty albo nie rosną wcale.
także chocbym nie wiem co robiła to nie ma owulacji, progesteron w 23 d.c. 9
prolaktynkę zbiłam do 14 ( 1x1 bromergon) ciagle biorę, no i od jutra Clo.......

reklama
no to u mnie progesteron w 106 dniu ::) wyniosił 1,33 :( ::), prolaktyn a24,9 bez udzialu bromergonu, ale lekarz dzisiaj kazał brać pół tabl na noc. owu nie mam jak na razie i @ tez nie. wiec najpierw wywołujemy @ i ustalamy w miare cykl, a nastepnie zajmiemy sie owu. taki jest lan dziąłania. no i w miedzyczasie musze zając sie meżem, tzn wysłac go do androloga ::). to jest dopiero zadanie!!

Ja tez Elzbietke poznalam jako pierwsza i tez za nia trzymam kciuki goraco!!!!!
Uda sie :) :) :) :) :) :) :)Ani sie obejrzy!!!
Wszystkim starajacym sie zycze fasolinek :) :) :)

Witajcie!! Od jakiegoś czasu czytam sobie forum, szczególnie wasz Wątek no i tych szczęśliwych, którym udało się doczekać tego błogosławionego stanu. Postanowiłam do was kobitki dołaczyć,czuję tu fajną atmosferę i myślę, że miło bedzie pogadać sobie z Wami. Kilka słowek o mnie - jestem prawie 3 lata po slubie i od 3 miesięcy staramy się o maleństwo:) Własnie zaczęłam 4 cykl staran. Niby wszystko jest ok, robiłam wiekszosc badań przed staraniem się, ale na razie sie nie udaje,,,jednak wierze ze sie uda i jestem dobrej mysli... I uczę się cierpliwości....
Pozdrawiam was wszystkie kobitki, trzymam za was kciuki żeby i wam się udało :) I nie zamartwiajcie sie tym, ze sie nie udaje.... Ja też myslalam, ze uda sie za pierwszym razem, hihi, ale jak widac mam sie uzbroic w cierpliwość....

Na razie bez żadnych zdjęć, suwaczków i tym podobnych bo zielona w tym jestem... :p

Miłej nocki

Kajda witaj!!!! Tu są świetne dziewoszki i wszystkie mamy wspólne marzenie......
powodzenia i szybkiego zafasolkowania :) :) :)

reklama
Do góry