reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Wiem , moja mama też mówi, ze nie miała żadnych sensacji ale mimo wszystko dziwnie mi z tym brakiem pewności że to maleństwo jest we mnie. Może po usg mi się poprawi.

reklama
Majeczko tak jak mowisz nadal bedziemy razem sie wspierac i razem planowac przytalnie z mezusiami i jeszcze razem testowac ;) ... tak wiec perspektywa na kolejny miesiac jest moim zdaniem bardzo pozytywna :)

Rusalko ja tez nie mialam zadnych objawow i tez bardzo bylam tym faktem "przestraszona" ale ... zapewniam bylam w ciazy ... a objawy przyszly pod koniec 7 abo 8 tygodnia (ogromny apetyt :D ) i tak jak mowi Elżbietka popatrz na suwaczek a uwierzysz :) ...... Fluidki oczywiscie wylapalam ;)

Elżbietko faktycznie , Ty, Rusalka, Margolis i kilka jeszcze osob .... to  pierwsze kobietki ktore poznalam na BB i ktorym ogromnie kibicuje ...niektorym sie juz udalo z czego sie przeogromnie ciesze :) ...  tak wiec Elżbietko trzymam mocno kciuki za Ciebie
bigok7ht.gif
:)

Majeczka pisze:
Elzbietko-  CLO biore od 2 dnia cyklu 2x1 przez 5 dni. Nie monitoruje jajeczka poniewaz mieszkam za granica a moj lekarz i klinika sa w Polsce i nie jestem w stanie podrozowac co miesiac. ale owulacje sprawdzam co miesiac tetemi owulacyjnymi- stad tez wyluzowac sie naprawde nie moge bo jak juz wiem ze test jets pozytywny to za jakies 24-36 godzin bedzie owulacja i MUSZE dzialac!!! Monitoring mialam robiony raz i wszystko bylo prawiedlowe - pecherzyk pek. CLO z tego co powiedzial lekarz biore ( juz drugi cykl) na wzmocnienie owulacji bo wyniki z hormonow mam prawidlowe ( ostatnie badania) wiec biore i dzieki temu mam tez szanse na blizniaki o ktorych marze bo czasami wypadaja 2 jajeczka a nie jedno wiec...

Jutro zaczynam CLO i czekam 2 tyg i ....moze wreszcie sie uda...

pozdrawiam

Hej dziewczynki dawno mnie nie było. Ja też mam Clo 1x1 narazie od 2 do 6 d.c. potem od 10 d.c. monitoring. :laugh: :laugh:
Nowe nadzieje........................

reklama
Do góry