Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Majeczka pisze:Elzbietko- CLO biore od 2 dnia cyklu 2x1 przez 5 dni. Nie monitoruje jajeczka poniewaz mieszkam za granica a moj lekarz i klinika sa w Polsce i nie jestem w stanie podrozowac co miesiac. ale owulacje sprawdzam co miesiac tetemi owulacyjnymi- stad tez wyluzowac sie naprawde nie moge bo jak juz wiem ze test jets pozytywny to za jakies 24-36 godzin bedzie owulacja i MUSZE dzialac!!! Monitoring mialam robiony raz i wszystko bylo prawiedlowe - pecherzyk pek. CLO z tego co powiedzial lekarz biore ( juz drugi cykl) na wzmocnienie owulacji bo wyniki z hormonow mam prawidlowe ( ostatnie badania) wiec biore i dzieki temu mam tez szanse na blizniaki o ktorych marze bo czasami wypadaja 2 jajeczka a nie jedno wiec...
Jutro zaczynam CLO i czekam 2 tyg i ....moze wreszcie sie uda...
pozdrawiam