reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Sossenko na poczatku zamierzalam w sobote, ale teraz przelozylam termin na poniedzialek , albo wtorek ;D ... bardziej przyblizam sie ku wtorkowi bo z praktyki wiem ze w poniedzialki nic mi nie wychodzi :D ;D :D ... a Ty jak z testowankiem ?? czytalam ze moze jutro?? hmmm.. w sumie co mi tam , jak mnie nie zaleje dzisiaj w nocy to moze sie zmobilizuje i skocze do apteki po tescik ;) ... daj znac ... we dwie razniej , i jakby co to beda dwa pozytywne tesciki ... mam nadzieje :)

No to jutro :)...ewentualnie we wtorek wczesnym rankiem ;) czekam na fasolkowe wieści od MoniQi i Sossenki...od innych BabyBoomowiczek też oczywiście :D

ewan-Augustowianka  -    Z kotkiem na  razie lepiej -dostal antybiotyki i poczekamy. Ale po badanich okazalo sie ze ma z duze serduszko i jeszcze nie wiadomo jak bedzie... musimy czekac...

MoniQa , sossenka Trzymam dzielnie  za was kciuki  i codziennie sparwdzam czy juz testowaliscie.

Elzbietko na pocztku forum staramy sie kibicowalam kilku osobkom..Kasi178 ktorej sie udalo!!! Margolis- ktorej sie udalo!!! Tobie oczywiscie - ktorej sie napewno uda!!! I byla jeszcze Lana o ktorej niestety nic nie wiem. Moze ty wiesz  co sie z nia dzieje???

Ja nadal czekam na jutrzejsza pewnie @, zeby znowu szybko zaczac CLO bo  w koncu lekarz mi powiedzial ze daje mi jeszcze 3 cylke no i ten teraz ktory sie zacznie bedzie tym trzecim oststnim.. Do 3 razy sztuka!!!!!!!!

reklama
Majeczko, z tego co wiem to LANA postanowila sie wyluzowac i tylko czasami do nas zagląda
mam do ciebie pytanie na temat CLO: od którego do którego dnai cyklu bierzesz, czy robisz usg monitorujące wzrost jajeczek (w którym dniu). i na jakiej podstawie lekarz ci zlecił CLO??

Do góry