reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Sossenko na poczatku zamierzalam w sobote, ale teraz przelozylam termin na poniedzialek , albo wtorek ;D ... bardziej przyblizam sie ku wtorkowi bo z praktyki wiem ze w poniedzialki nic mi nie wychodzi :D ;D :D ... a Ty jak z testowankiem ?? czytalam ze moze jutro?? hmmm.. w sumie co mi tam , jak mnie nie zaleje dzisiaj w nocy to moze sie zmobilizuje i skocze do apteki po tescik ;) ... daj znac ... we dwie razniej , i jakby co to beda dwa pozytywne tesciki ... mam nadzieje :)

No to jutro :)...ewentualnie we wtorek wczesnym rankiem ;) czekam na fasolkowe wieści od MoniQi i Sossenki...od innych BabyBoomowiczek też oczywiście :D

ewan-Augustowianka  -    Z kotkiem na  razie lepiej -dostal antybiotyki i poczekamy. Ale po badanich okazalo sie ze ma z duze serduszko i jeszcze nie wiadomo jak bedzie... musimy czekac...

MoniQa , sossenka Trzymam dzielnie  za was kciuki  i codziennie sparwdzam czy juz testowaliscie.

Elzbietko na pocztku forum staramy sie kibicowalam kilku osobkom..Kasi178 ktorej sie udalo!!! Margolis- ktorej sie udalo!!! Tobie oczywiscie - ktorej sie napewno uda!!! I byla jeszcze Lana o ktorej niestety nic nie wiem. Moze ty wiesz  co sie z nia dzieje???

Ja nadal czekam na jutrzejsza pewnie @, zeby znowu szybko zaczac CLO bo  w koncu lekarz mi powiedzial ze daje mi jeszcze 3 cylke no i ten teraz ktory sie zacznie bedzie tym trzecim oststnim.. Do 3 razy sztuka!!!!!!!!

reklama
Majeczko, z tego co wiem to LANA postanowila sie wyluzowac i tylko czasami do nas zagląda
mam do ciebie pytanie na temat CLO: od którego do którego dnai cyklu bierzesz, czy robisz usg monitorujące wzrost jajeczek (w którym dniu). i na jakiej podstawie lekarz ci zlecił CLO??

Do góry