reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

ja też powinnam jutro ale chyba 13 to się nie odważę... może w sobotę, albo w niedzielę... zobaczymy obie będziemy chyba w tym cyklu grać na zwłokę...

reklama
Sossenko no ja mysle , niech ja tylko zobacze ze Nas opuszczasz , nu nu ...znajde Cie i zaciagne spowrotem do Nas :p

Kochane dziewczynki dziekuje wam goraco za slowa otuchy....
Jest mi smutno i zle i na razie nie moge sie pozbierac... Dzis dostalam jeszcze jedna zla wiadomosc moj kociak jest ciezko chory i nie wiadomo czy przyezyje... :-((...

Jak wasze tesciki? ja czekam na @ ale nadal trzymam za was kciuki...

reklama
Majeczko slonko nie smutaj sie ...wiem ze Ci teraz ciezko i ogolnie nie masz nastroju , ale nie ma nic gorszego jak smutna Majeczka :( .... usiech poprosze i pamietaj ze masz Nas a my bedziemy zawsze Cie wspierac :-*... a jesli chodzi o kotka, nie daj za wygrana ...moja psina mialam 5 % przezycia , ale nie pozwolilam jej uspic tylko walczylam do konca i udalo sie ... zycze zdrowka Twojemu kociakowi :-*

Do góry