reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

dziękuję Moniqa za wsparci i modlitwę... ja też modlę się aby był wynik jakiego oboje chcemy... i zdaję sobie sprawę z tego że w tym momencie jesteśmy bezradni... bo nic innego nie możemy zrobić... aby być pewnym...a niepewność niesie ze sobą strach... nie jestem jeszcze zdecydowana kiedy będę testować... najchętniej to bym tego nie robiła... a może poczekam na @ bo nie chce mi się wierzyć w to że się udało...niby objawy jakieś tam mam ale raz też już miałam podobne i nic z tego nie było... więc nie chcę się nastawiać na tak, a w niepewności i rozdarciu nie potrafię spokojnie poczekać, więc wolę już nastawić się na @...

reklama
Sossenko w takim razie widze ze mamy podobne charaktery, ja tez nastawiam sie na @ ( wole byc milo zaskocznona niz nie milo rozczarowana) ... dzisiaj zaczelo bolec mnie podbrzusze i wydaje mi sie ze to wlasnie na @ .... no ale jak juz gdzies to napisalam , poczekamy zobaczymy :)

Ja niestety mam same zle wiadomosci..... Wczorajszy test negatywny a moje urodziny byly najgorszymi do tej pory jakie mialam... A na dodatek dzis stracilam prace ... I tak naprawde odechcialo mi sie zyc....

Pozdrawiam i mam nadzieje ze wam sie chociaz udalo...

Majeczko...trzymaj sie kochana i nie załamuj sie :) Ja wiem że to trudne ale staraj się myśleć pozytywnie...

MoniQa i Sossenka...moje imienniczki ;)...chcę od Was widzieć fasolkowe posty i piękne teściki...musi się Wam udać!!!
Ojjj...strasznie mocno trzymam kciukaski :) Czekamy dziewczynki...cierpliwie czekamy...

reklama
Majeczko glowa do gory , wszystko sie ulozy ... jestesmy z Toba :-*

Monisiu wychodzi ze jutro powinnam testowac, ale ( o ile @ sie nie pojawi) bede testowac w sobote :) .. jutro niedosc ze 13sty to jeszcze piatek :D ;D (aczkolwiek te dni zawsze mialam sympatyczne ::) )

Do góry