reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

to znaczy miałam brać bo teraz biorę nadal tylko już większą dawkę, wcześniej 1/2 tab 2xdziennie a teraz 1tab 2x dziennie. kosztowne ale warto było. Będę go już prać do ok 12 tygodnia a potem zobaczymy

reklama
Sossenko! O duphastonie jest wątek osobny. W skrócie jest to lek tylko z przepisu lekarza i ma za zadanie wspomódz drugą fazę cyklu a przy udanym zafasolkowaniu utrzymać fasolkę!

Margolis    - ja Duphaston biore w 2 dniu od owulacji ktora potwierdzam testem owulacyjnym. To znaczy jesli wyjdzie pozytywny test to czekam 24-36 godzin wg instrukcji  testow i przychodzi owulacja ( najczesciej owe 24 godz przed owulacja mam potworny klujacy bol jajnika wiec wiem napewno ze to to - jak bol zniak wiem ze owulacja nastapila :-) )a potem od owualcji 2 dni i zaczynam 2x1 przez 10 dni. 10 dzien wypada we wtorek a wiec w srode rano moge, powinnam testowac ( tak zalecil lekarz)  zeby w razie czego kontynuowac lek.ale tak stasznie sie boje! Wolalabym poczekac do terminu @ ( ok 15.01) albo w ogole nie testowac. Mniejszy bol rozczarowania kiedy przychodzi @....

MoniQa, Sossenka - tak bym chciala zeby nam sie udalo...Dajcie znac koniecznie jak zatestujecie!!!

Majeczko jak najbardziej damy znac :) Ty tez Nas informuj ,najlepiej jak to beda informacje te najbardziej pozytywne :)

Sossenko to za ile testujemy??  ::)

reklama
Sossenko dlaczego sie boisz?? Nie mozesz sie bac ... musisz sie wyluzowac i przyjac to co wyjdzie z optymizmem :) jak sie uda to sie ciesz , skacz, placz z radosci i nie wiem co jeszcze, jak sie nie uda to sie nie zalamuj tylko podnies glowe do gory i pomysl ze nastepnym razem sie uda :-* ... nadal modle sie o to zebys zobaczyla II na tesciku :)

Do góry