reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

to znaczy miałam brać bo teraz biorę nadal tylko już większą dawkę, wcześniej 1/2 tab 2xdziennie a teraz 1tab 2x dziennie. kosztowne ale warto było. Będę go już prać do ok 12 tygodnia a potem zobaczymy

reklama
Sossenko! O duphastonie jest wątek osobny. W skrócie jest to lek tylko z przepisu lekarza i ma za zadanie wspomódz drugą fazę cyklu a przy udanym zafasolkowaniu utrzymać fasolkę!

Margolis    - ja Duphaston biore w 2 dniu od owulacji ktora potwierdzam testem owulacyjnym. To znaczy jesli wyjdzie pozytywny test to czekam 24-36 godzin wg instrukcji  testow i przychodzi owulacja ( najczesciej owe 24 godz przed owulacja mam potworny klujacy bol jajnika wiec wiem napewno ze to to - jak bol zniak wiem ze owulacja nastapila :-) )a potem od owualcji 2 dni i zaczynam 2x1 przez 10 dni. 10 dzien wypada we wtorek a wiec w srode rano moge, powinnam testowac ( tak zalecil lekarz)  zeby w razie czego kontynuowac lek.ale tak stasznie sie boje! Wolalabym poczekac do terminu @ ( ok 15.01) albo w ogole nie testowac. Mniejszy bol rozczarowania kiedy przychodzi @....

MoniQa, Sossenka - tak bym chciala zeby nam sie udalo...Dajcie znac koniecznie jak zatestujecie!!!

Majeczko jak najbardziej damy znac :) Ty tez Nas informuj ,najlepiej jak to beda informacje te najbardziej pozytywne :)

Sossenko to za ile testujemy??  ::)

reklama
Sossenko dlaczego sie boisz?? Nie mozesz sie bac ... musisz sie wyluzowac i przyjac to co wyjdzie z optymizmem :) jak sie uda to sie ciesz , skacz, placz z radosci i nie wiem co jeszcze, jak sie nie uda to sie nie zalamuj tylko podnies glowe do gory i pomysl ze nastepnym razem sie uda :-* ... nadal modle sie o to zebys zobaczyla II na tesciku :)

Do góry