reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Sossenka , MoinQa mi tez zostalo 7 dni do @ ktora mam nadzieje nie nadejdzie...
Pierwsze testowanie jednak robie w srode bo musze wiedziedc czy przerwac czy nadal brac Duphaston...

Trzymam kciukasy za Was i za siebie....

Majeczko, Sossenko w grupie razniej ;) ... ja napewno musze zatestowac przed 19 stycznia , bo wybieram sie do dermatologa na ponowne badania alericzne .. musze wiedziec czy moga mnie nakluwac czy nie ;)

MoniQa pisze:
czekam cierpliwie na dzien @ ;) ... jak nie przyjdzie to bede wiedziala ze trzeba zatestowac :)

To tak jak ja MoniQa...czekam cierpliwie na to co mi przyniesie los...nie mam zamiaru testować wcześniej niż termin spodziewanej @...czyli ok 14 stycznia...ale szczerze mówiąc to gdyby tak @ nie przyszła to poczekałabym do 16 stycznia... ;)

No ale cóż...gdybać sobie można...a co mnie czeka to nieuniknione ::)

ja też chyba zatestuję później niż w dniu spodziewanej @, nie wiem jeszcze bo jak jej nie będzie do 16 to wtedy zrobię teścik... na razie jeszcze nie bardzo ochłonęłam po pierwszym... sprzed kilku dni...

reklama
Do góry