reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Sossenka , MoinQa mi tez zostalo 7 dni do @ ktora mam nadzieje nie nadejdzie...
Pierwsze testowanie jednak robie w srode bo musze wiedziedc czy przerwac czy nadal brac Duphaston...

Trzymam kciukasy za Was i za siebie....

Majeczko, Sossenko w grupie razniej ;) ... ja napewno musze zatestowac przed 19 stycznia , bo wybieram sie do dermatologa na ponowne badania alericzne .. musze wiedziec czy moga mnie nakluwac czy nie ;)

MoniQa pisze:
czekam cierpliwie na dzien @ ;) ... jak nie przyjdzie to bede wiedziala ze trzeba zatestowac :)

To tak jak ja MoniQa...czekam cierpliwie na to co mi przyniesie los...nie mam zamiaru testować wcześniej niż termin spodziewanej @...czyli ok 14 stycznia...ale szczerze mówiąc to gdyby tak @ nie przyszła to poczekałabym do 16 stycznia... ;)

No ale cóż...gdybać sobie można...a co mnie czeka to nieuniknione ::)

ja też chyba zatestuję później niż w dniu spodziewanej @, nie wiem jeszcze bo jak jej nie będzie do 16 to wtedy zrobię teścik... na razie jeszcze nie bardzo ochłonęłam po pierwszym... sprzed kilku dni...

reklama
Do góry