reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
ja znalazłam skuteczną metodę na teściową-oczywiście to ja byłam niby winna, że jeszcze nie mamy potomka, to za cichym przyzwoleniem mojego lubego a jej jedynaka, zaczęłam narzekać na nieczęste upojne noce, na jego zmęczenie, jaki to jej synuś zapracowany, że nawet w łóżku jest od razu śpiący i chce tylko wypoczynku a nie sexu. I to poskutkowało, mnie już nie czepiała, tylko kazała mu wypoczywać i ciągle jego pytała o samopoczucie.

monika3 pisze:
Wiktoria...a jak u Ciebie kochana :)

Na liście społecznej jesteś pierwsza...czekamy na fasolkowe wieści od Ciebie!!!
Chyba znow nic , bo 'zbiera mi sie na okres"-- bola mnie piersi i mialam male plamienia(jednorazowe) na przestrzeni ostatnich 3 dni , ale prawdziwego okresu jeszcze nie---i nie wiem co o tym sadzic . Odczuwam male bole o dole brzucha , ale tak nieistotne ,ze niie biore zadnych srodkow przeciwbolowych jak to zwykle podczas okresu musze. Testu jeszcze nie zrobilam. Pomyslalam , ze jednak .....poczekam i jak do 48 godzin dostane okres to wszystko jasne. :)

ewan-Augustowianka pisze:
ja znalazłam skuteczną metodę na teściową-oczywiście to ja byłam niby winna, że jeszcze nie mamy potomka, to za cichym przyzwoleniem mojego lubego a jej jedynaka, zaczęłam narzekać na nieczęste upojne noce, na jego zmęczenie, jaki to jej synuś zapracowany, że nawet w łóżku jest od razu śpiący i chce tylko wypoczynku a nie sexu. I to poskutkowało, mnie już nie czepiała, tylko kazała mu wypoczywać i ciągle jego pytała o samopoczucie.
ja w sumie tez mysle , zeby przyjac taka strategie , bo jest w tym duzo prawdy. :) :) :)

Wiktoria widocznie to nie byl jeszcze ten moment ... wszystko bedzie dobrze :) ... zycze wiele przytulanska za dwa tygodnie :-*

myślę że niebawem się dowiem czy będziemy się nadal starać, czy się udało... w zasadzie mogę rozpocząć odliczanie przecież to tylko jeszcze 7 dni...

reklama
Sossenka mi tez zostalo 7 dni, ale nie odliczam , czekam cierpliwie na dzien @ ;) ... jak nie przyjdzie to bede wiedziala ze trzeba zatestowac :) ...Powodzenia :-*

Do góry