reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
RZeczywiście statystyki są zatrważające.
Najgorsze że wiele kobiet już po zajściu w ciażę ma problem z jej utrzymaniem- w najlepszym razie wskazane jest leżenie i hormony podtrzymujące.
A kiedyś - moja babcia miał 13- ścioro rodzeństwa- wszystkie dzieci urodziły się zdrowe i wszystko było o.k.

witaj viola 85 sory ze dopiero dzisiaj odpisuje ale brak czasu :) napisz jaki wynik testu?? my idziemy we wtorek do kliniki i jestem ciekawa co nam powiedza i na kiedy termin :) juz nie moge sie doczekac :) to jest takie dziwne uczucie jak wiesz po co idziesz do tej kliniki ale i tak nie moge sie doczekac :) juz tylko pare dni :) pozdrawiam.

witam!! ja na 8 grudnia jestem zapisana do endokrynologa, troche sie boje, prawdopodobnie mam pco. no i staramy sie juz 2 lata, bez skutku. terz bierzemy sie za leczenie... mam nadzieje skuteczne...

Agniecha777 , gdzie bedziesz miala robiony zabieg??wierze ze sie uda za pierwszym razem!!! pewnie juz gdzies pisalas, ale jak mozesz to napisz z jakich przyczyn nie udało sie do tej pory...??

Witam Elzbietka u nas jest troche inaczej poniewaz to z przyczyny meza musimy skorzystac z tej kliniki. Ma on malutkie problemy ale lekarze dobrze wroza :) :) powiedzieli ze nie powinnismy sie martwic ale ja i tak sie martwie, a zabieg bedziemy mieli w Essen (Niemcy) mieszkam tu od 1,5 roku, Ale taka sama klinika jest w Warszawie. jezeli chcesz wiedziec cos wiecej to pisz, bo ja juz wiem chyba prawie wszystko:) pozdrawiam

reklama
Do góry