reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Droga Cecylko różyczka nie ma wplywu na płodnosć , kto ci te banialuki naopowiadał, owszem jast niebezpieczna ale wczasie ciazy, moja droga ja tez przeszlam rozyczke i mam zdrowe dzieci.Zmien lekarza zrob badania i do dzieła-powodzenia

reklama
Jak czytam takie rzeczy to coraz bardziej "lubię" swojego lekarza. Zawsze podtrzymuje mnie na duchu, zawsze proponuje coś nowego jak dotychczasowe działania nie przynoszą rezultatu i co najważniejsze nigdy nie powiedział, że jest beznadziejnie, żeby dać sobie spokój. Taki lekarz jak ten Twój Cecylka to skandal. Jak tak można od razu komuś tak powiedzieć na samym początku i w ogóle tego nie uzasadnić. To okropne! Zmień lekarza czym prędzej!

Wpisuję to do tego wątku- bo tamta nazwa NASZ BOCIAN może źle sie kojarzy

dziewczyny w poszukiwaniu wiadomości o poleconym mi lekarzu i badaniu, które muszę wykonaćnatrafiłam na forum NAsz Bocian-

To straszne ile osób ma problemy z poczęciem,jakie są różne przyczyny niepłodności i ta ilość dziewczyn- ja wiem że tam piszą tylko te które mają już stwierdzone problemy i przygotowują się do inseminacji albo in vitro, ale mimo tego ten świat teraz taki niesprawiedliwy!!!!!!!!!!!!!

Kajunia ta stronka pokazuje determinację do osiągniecia celu jakim jest poczęcie i taką akceptację swoich niedociągnięć.Ogólnie jest przygnębiająca- bo tu dziewczyny piszą i się pociszają, porównują objawy- a tam to już nie ma co porównywać- po prostu albo po inseminacji się uda albo nie!!!!!!!
Ale napewno warto zajrzeć żeby uświadomić sobie,że czasem mogą być różne przyczyny, których nie bierzemy pod uwagę, które powodują problem z zajściem w ciążę.

Aniu o to samo mi chodzi...tam kobiety naprawdę mają duze problemy z poczeciem...jakos przez przypadek raz wlazlam na te strone i czytajac ja terafilam na ziolka...

ta strona wiele sie rożni od bociana.....BARDZO

Witam AGNIECHA777 jak tam twoje oczekiwanie mam nadzieje ,że nie długo wszystko sie wyjaśni, a ja teraz mam podejzenia o fasolke ne mam miesiaczki piersi bolą sutki stoja :)ale mi sie zrymowało.Troche sie boje zrobić jeszcze test zeby nie przezyć rozczarowania ale rozmawiałam z mila1 i doradzila mi ze bym jednak zrobila. pozdrawiam cię gorąco i powodzenia!!! :)

zeby uznać kogoś jak ciebie złociutka za bezpłodna to taki konował powinien Ci zlecić chyba zed 100 badań i róznych przeswietleń włacznie zeby tak uznać albo musiałabyś niemieć macicy to tak na takiej wizycie moze Ci powiedzieć bo choc istnieje 1% szansy niejestesmy bezpłodne u mnie była ta 1% szansa i sie udało ,zmieniaj go jak naszybciej rejestruj się i daj znać o poczynaniach

reklama
Niestety coraz więcej cierpi na bezpłodność. A co druga kobieta ma problemy z zajściem w ciążę. Zresztą co druga na tym forum je ma :( A za parę lat epidemiolodzy prognozują, że co 3 kobieta na świecie będzie bezpłodna z różnych przyczyn :( Zastraszające wyniki..

Do góry