reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Cecylka55 Słuchaj przecież dziewczyny przed ciążą muszą mieć dodatnie przeciwciała na różyczkę czyli muszą przechorować lub zostać zaszczepione!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powiedz jak długo się staracie?

Może więc zmienię ginekologa albo... no cóż, pomyślimy o adopcji...bo bez dzieciaczka życia sobie nie wyobrażam! A jak myślicie - czy ta różyczka ma tu coś do rzeczy?

zmieniam ginekologa i koniec! Mój mąż też już ma dość tego konowała! Za jakiś czas napisze czy nam się udało z dzidziusiem!

rany.. wlos mi sie zjezyl na nogach!! co za debil, a nie lekarz!!

choroba sie nie przejmuj, przeciez rozyczke miala pewnie wiekszosc z nas, jesli nie wszystkie.

a jesli chodzi o konowalow.. mojej kolezance bez zadnych badan tez jakis duren postawil taka diagnoze. chyba wrozyl jej z dna oka, bo innej mozliwosci nie widze. w kazdym razie dzis jest matka dorodnego filipa i o bezplodnosci dawno zapomniala. prawda jest, ze o dziecko starala sie kilka lat, a w ciaze zaszla, jak oboje z mezem uznali, ze pan lekarz mial racje :)

A może nie mogę zajść w ciążę, bo w łożku za ardzo skupiamy się na tym żeby zrobić dzidziusia i jesteśmy zbyt napięci? Może gdybyśmy się odprężyli byłoby łatwiej?

Cecylka55 Wysłałam Ci wiadomość na priva. Magik jeden, może z kształtu nosa wywnioskował ??? Słuchaj - odpręż się, nie stresuj, kup sobie testy owu - pomagają, po stosunku pupa w górę na 10 min a oprócz tego kochajcie się dla siebie, bo dobrze wam ze sobą, nie "róbcie dziecka" i będzie ok!

Bardzo bym prosiła o nieprzesyłanie mi żadnych wiadomości prywatnych, ponieważ korzystam z komputera mojej siostry (mój jest w naprawie) i ona może nie byc tym zachwycona. Jak tylko zreperują nasz komputer zarejestruje sie jeszcze raz i wtedy będziecie mogly do mnie pisać!

reklama
Cecylka55 konowałów na stos... albo wieszac za jaja do góry nogami!!!!!!! nie przejmuj się... Fasolka napewno juz gdzies na Ciebie czeka...

Do góry