reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

a ja tempkę mierzę, obserwuję śluzik i nic... jak w tym cyklu to nie było w ogóle śluziku, owu chyba tak... chociaż też nie mam pewności... jajniczki bolały ale skoku tempki jak nie było tak nie ma... w I fazie cyklu temperaturka raczej wysoka, a potem jak spadała tak się utrzymuje do dziś... i co mam myśleć??? była owu czy nie??? :)

reklama
Ja mierzylam tempke kiedys, teraz znowu zaczelam ... od tygodnia mam caly czas powyzej 37,0 dzisiaj rano zaczely bolec mnie sutki  ::) ... wczoraj rano wymiotowalam .... podbrzusze mnie boli ... nie wiem czy sobie cos wmawiam czy nie , ale czuje sie tak jak za pierwszym razem kiedy bylam w ciazy .... nie chce sie nastawiac zbytnio wiec grzecznie poczekam do terminu kolejnej @ ;)

monika3 tez bym chciala zeby sie nie pojawila @ ;)

Sossenko ty tez...jak najbardziej .... trzymam kciuki :)

Margolis oj bardzo bym tego chciala, ale jak pisalam wczesniej narazie nie nastawiam sie ...poczekam i sie okaze :)

a może babeczki starające się-spróbować może jakiegoś wyjazdu, urlopu, ferii? prawdopodobnie to pomaga:)a sprawdzałyście testy na dni płodne?

Monika3 jesli to bedzie fasolka , napewno sie o tym dowiesz ... a pozniej ja bede liczyc dni ( a ze umiem tylko do 10 :D ) bede liczyc dni jak juz napisalam , az Ty dolaczysz do mnie :p :)

ewan-Augustowianka oczywiscie ze to by bylo pomocne, tylko jeszcze zostaje taki malutki problemik ..praca ;) ... moje dni plodne wyliczone bardzo skrupulatnie , mam nadzieje ze trafione ;)

Pozdrawiam :-*

reklama
Do góry