reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Witaj jak tylko się wyjaśni cos to dam ci znać. Słuchaj nie wiem do ktorej kliniki sie wybierasz ale wiem,ze w Bytomiu jest bardzo dobra klinika z tego typu problemami bo moja
ciocia tam leczy więc jeśli byś była zainteresowana to moge ci przesłać adres.Ja w sumi mam też troszke obawy co do ciązy czy nie bede miec problemu z zajściem bo właśnie moja ciocia chrzesna więc najbliższa nie moze mieć dzieci a ja mam większość tamkich samych dolegliwości jak ona,ale jak bym miała sie tak wszystkim zadręczać to bym już osiwiała a tego nie chce :)Jeśli byś chciała to ci napisze pozdrawiam i buziaczki :)

reklama
Cześć Viola85 dziękuje za pomoc ale ta klinika mi nie pomoże ponieważ mieszkam w Niemczech :) ja tutaj w Essen mam świetną klinikę która jest najlepsza w Europie i moja kuzynka która tez musiala skorzystać z niej bardzo ja chwali, ale dzięki ze pomyślałaś. A co do twojego problemu to nie jest powiedziane ze ty tez musisz mieć taki sam problem jak twoja ciocia jest prawdopodobieństwo ale małe. Ta metoda byłaby dla ciebie dobra bo jest bezpieczna i oni tam dokladnie zbadają ciebie i twojego partnera później dobieraja najbezpieczniejsza metode zapłodnienia a gdy sie juz uda to bardzo dbają o takiego pacjenta aby mu i dziecko nie groziło niebezpieczeństwo. Moja kuzynka miała 2 poronienia i 2 poza maciczne a gdy tam poszła to bez problemu udało jej sie urodzić trojaczki :laugh: Dlatego jeżeli stać cie na to (bo tutaj to kosztuje) to radziłabym ci tam sie wybrać, a choćby tylko na konsultacje, dowiedzieć sie co oni o tym myślą. Ja ci podam adres internetowy (w Polsce) tej samej kliniki która mieści sie w Warszawie. Oni z nasza klinika współpracują www.novum.com.pl. Zresztą jak wejdziesz na ta strone to będziesz widziala ze współpracują z Prof. Katzorke naprawdę świetny doktor. Zastanówcie sie razem z partnerem i bierzcie pod uwagę wszystkie opcje:)

Cześć ja też jestem nowa. I również staramy się o dzidzie. W niedziele był dzień intensywnego przytulania i zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdrawiam wszystkich starających się i tych już zafasolkowanych też oczywiście .
Trzymam kciuki pa
Pozdrawiam
:) :) :) :)

witam wszystkich. Widze ze tutaj cos cicho sie zrobilo nikt nie odwiedza tutaj nas.Mam nadzieje ze troche sie tutaj polepszy:):) ja nadal czekam na termin w klinice i coraz bardziej sie denerwuje :( bo to juz tak dlugo trwa ale czekam dalej:):) pozdrawiam wszystkich

Chociaż bardzo się z mężem staramy, nie mogę zajść w ciążę. Ostatnio mój ginekolog powiedział, że raczej nie mamy szans, bo chyba jestem bezpłodna. Nie wiem, dlaczego, bo nie mam niedrożnych jajników. Jakie więc mogą być inne przyczyny tej przeklętej bezłlodności?

Nie, nie robiliśmy innych badań. Natomiast w dzieciństwie miałam różyczkę i coraz częściej o tym myślę... Natomiast ginekolog nie uzasadnił swojego wyroku.

reklama
Do góry