reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Hej dziewczyny
zaglada tutaj ktos??
ja zostalam sama tak jak pisalam maz pojechal i teraz szukam sobie zajecia:))
a z dzieciaczka na razie musielismy zrezygnowac pewnie do wiosny jak maz juz wroci na dobre kto wie......

reklama
Hej wszystkim. My z mezem zaczelismy sie starac o dzidziusia ale okazalo sie ze musimy skorzystac z innej metody takiej jak in vitro. Strasznie sie boje tego nie wiem co mnie czeka ale mysle pozytywnie musi sie udac i napewno doczekamy sie ukochanego malenstwa:):) pozdrawiam wszystkich

dzięki Kasia jak na razie to nie widziałam nikogo w takiej sytuacji jak ja szkoda bo porozmawiałabym z dziewczynami z podobnym problemem. Bardzo sie boje tego calego zabiegu i wogolę wszystkiego co jest z tym związane a niestety nie mam z kim o tym pogadać. Może jednak ktoś jest?? pozdrawiam

Witajcie dziś znalazłam tą strone i po przeczytaniu kilku fotrum postanowiłam ze sie zaloguje no i jestem :)jeszcze sie nie moge połapać we wszystkim ale z czasem się naucze.!

witam Serdecznie mam pytanie po mimo młodego wieku bo częśc moze tak uważać 21:-) chcieli byśmy razem z partnerem starać sie o dzidziusia jest jednak pewna obawa od 10 lat mam problem z kolanem i zaden lekarz nie potrafi postawić dobrej diagnozy ciągle puchnie jest stan zapalny zbiera sie płyn i tylko robia punkcje.2 razy kolano było otwierane i czyszczone ale nadal nie wiedzą o co chodzi przez to kolano mam ciągłe stany zapalne pochwy i inne dolegliwości moje OB jest ciągle wysokie zazwyczaj54-60 więc nie wiem czy moge w takim przypadku czy to by nie szkodziło mojemu dziecku czy mozemy spróbować?Już straciłąm nadzieje czy ktoś jeszcze potrafi mnie wyleczyc bardzo prozę o porade!!

Cześć Viola85. Co do wieku to jesteśmy w tym samym:):) to bez obaw no i tutaj jest dość dużo młodych osób:):) a co do twojego pytania to myślę ze powinnaś to skonsultować z twoim ginekologiem tylko on ci na to pytanie odpowie, ale pamiętaj ze jest dużo sposobów aby mieć dzidziusia:) ja sie juz o tym przekonuje wiec głowa do góry i myśleć pozytywnie:) pozdrawiam

Wiitaj Agnieszko dziękuje za słowa otuchy mam nadzieje ze juz niebawem wszystko sie wyjaśni na przyszły poniedziałek mam termin tomografi komputerowej więc moze w końcu bedzie widadomo co i jak.Z lekarką rozmawiałam na ten temat z półroku temu i stwierdziała,ze lepiej poczekać na razie póki stan zapalny się zmniejsz.Czytałam o twoim problemie i mysle ze wszystko wam sie uda musisz tylko mieć dużo siły bo to jest bardzo potrzebne w takich chwilach będe trzymać kciuki :)

reklama
cześć Viola85 fajnie ze odpisałaś:) ja mam dużo siły bo bardzo zależy mi i mojemu mężowi na maleństwie ale juz 2 tygodnie czekam na termin do tej kliniki i niecierpliwie sie :mad: ale mam nadzieje ze wyrobimy sie do świat bo bardzo bym chciała zrobić prezent i nam i moim rodzica którzy juz nie mogą sie doczekać wnuka:):) ale zobaczymy jak będzie bo przecież wkońcu to maleństwo decyduje czy będzie do swiat czy nie :laugh:(w jakimś sensie) pozdrawiam. i napisz potem co u lekarza???

Do góry