AScarlett
Moderator
My to łeb w łeb idziemyJa mialam owu 16.07 i dzis uwazam ze jestem 10 dpo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My to łeb w łeb idziemyJa mialam owu 16.07 i dzis uwazam ze jestem 10 dpo
To ja 17.07 się. Dziś jestem 9 dpo i tak się nawet wpisałam na testowanie na jutro czyli 10dpo a nie wiem co mi odwaliło ze stwierdziłam, iż dziś jest 10dpoJa mialam owu 16.07 i dzis uwazam ze jestem 10 dpo
z chęcią bym pojechała,ale mój partner nie odczuwa tego tak jak ja i zapewne będzie chciał być na wigilii, ja nikogo nie obwiniam za moją sytuację,bo nikt nie jest winny to nie o to chodzi...zawsze wigilia jest u jego mamy i wszyscy się tam zjeżdżają a mieszkamy w jednym domu z jego mamą tylko są dwa oddzielne mieszkania. No w sumie nikt nie zrozumie moich odczuć i, że taka wigilia źle wpłynie na moją psychikę.Pojechalabym na twoim miejscu na święta w góry... przytulny domek, ogień, pelno śniegu i grzaniec przy kominku z ukochanym.
No to ja dobrze licze ale coś mi się po drodze popier…Ja liczę następny dzień czyli apka wyliczyła mi owu na 13.07 to 1dpo byłam 14.07 czwartek
A gdzie test ? Czy coś ominęłam?My to łeb w łeb idziemy
Ulalaa testowałas ??? wygląda zacnie hihiWedług mnie z obu wykresów wynika, że owu była 21.07
Ale powiem Ci, że to jest nic. Ja jutro mam 14dpo i powinnam dostać okres, a tu taka sytuacja. Co się tu odwala to ja nie wiem. Uprzedzam test negatywny
Zobacz załącznik 1427297
No robiłam i widze na żywo 2 kreskę bladorozowa. I wlasnie jestem w drodze na betęA gdzie test ? Czy coś ominęłam?
Ulalaa testowałas ??? wygląda zacnie hihi
Ja też się skłaniam bardziej ku 21, czyli dziś 5 dpo, hmmm.... no nic. Sprawdzę w weekend
Oj to bedzie dłuuuuugi tydzień
Ja nie widze (ale ja to chyba muszę mieć jebitna kreskę z moja ślepota) ale wierzę,ze ona tam jest i trzymam kciuki.No robiłam i widze na żywo 2 kreskę bladorozowa. I wlasnie jestem w drodze na betę