reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

U mnie Ariah mówi, że mam nie zaczynać nic nowego w tym tygodniu jeżeli chodzi o pracę xD
No i załatwione :p Chociaż w tym tygodniu jeszcze nie musisz dawać znać, hmmm, poczekaj na drugi tydzień, może tam bardziej podpowie :D
PS. Powinnaś opłaty brać za reklamy, zaraz "wszyscy" z forum pójdą na kanał Evki :D

reklama
Rybka, no tak, brak ciąży, nie ma spełnienia, ale nie mam cierpienia (chociaż mi smutek wkradł się po tym teście). Trafione.

Ja za to cały czas mam śluz jak białko jaja, raz różowy, raz z jakimiś takimi resztkami krwi starszej. Jestem tak poirytowana, że nie wiem czy już sobie nie dam spokoju teraz, a nie dopiero we wrześniu z tymi staraniami. Cieszyłabym się gdyby się udało, ale już mam dość tej zabawy w ganianego za idealnym cyklem.
Żeby tej krwi nie było w czasie około owulacyjnym to musiałabym chodzić co miesiąc do szpitala na czyszczenie macicy 🤦 no przecież to jest nie realne.
A mogę zapytać co to masz za przypadłość że jest potrzeba czyszczenia macicy? Pytam z ciekawości bo ja od 2/3cykli mam plamienia od końca okresu aż do właśnie okolic owulacji.. Idę z tym do gino początkiem sierpnia i mam nadzieje ze coś się rozjaśni ale ciekawa jestem co to jest w Twoim przypadku

reklama
Do góry