Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może Ariah Ci pomoże jakos podjąć decyzje
Przepraszam, wiem, ze tamat powazny ale nie moglam sie powstrzymac
Właśnie oglądamHa ha właśnie premiera xD
Żeby było zabawniej włączyłam kogoś innego i tam mi na ten tydzień wyszła karta cesarzowej, a to ciąża lub awans/podwyżka - czyli chuja wiadomo Bardzo mi to pomogło
A czemu się kończy???????Mam dokładnie tak samo! Dziś dla mnie ostatni dzień na jakieś implantacje pewnie zrobię test w poniedziałek, a potem jak okres nie przyjdzie w piątek. Więc max. dwa testy, ale już naprawdę wolę nie.
Z innych plusów to cieszy mnie w sumie to, że te moje bóle to nie CP i pewnie to oznacza, że ten jajnik już mnie zawsze tak będzie bolał więc jestem tym trochę uspokojona. Także też w sumie plus wyniesiony z tego cyklu.
Oczywiście gdzieś tam serduszko boli, że moja droga do bobasa się kończy, ale wierzę że tak właśnie miało być
Hmmm ja qlasnie czekam na info o podwyżce... Ale wolalabym zeby jednak ciaza byłaHa ha właśnie premiera xD
Żeby było zabawniej włączyłam kogoś innego i tam mi na ten tydzień wyszła karta cesarzowej, a to ciąża lub awans/podwyżka - czyli chuja wiadomo Bardzo mi to pomogło
Hmmm ja qlasnie czekam na info o podwyżce... Ale wolalabym zeby jednak ciaza była
A czemu się kończy???????
Czemu tak mówisz?
Rozumiem trzymam kciuki za to i za toBo mam fajną rozwojową ofertę pracy xD i nie wiem czy bardziej wolę rozwój zawodowy czy zmienianie pieluch
Wybaczcie ja nie w temacie, ktoś mi powie co to za wróżka i gdzie mogę to obczaić ?A Ty jesteś skorpionem?
Bo mam fajną rozwojową ofertę pracy xD i nie wiem czy bardziej wolę rozwój zawodowy czy zmienianie pieluch
Wybaczcie ja nie w temacie, ktoś mi powie co to za wróżka i gdzie mogę to obczaić ?