reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

W ogóle podobno można się tak jakby uzależnić od wróżki - wiecie, że nie umie człowiek podjąć żadnej decyzji bez konsultacji z nią 😱
Dzwonię rano do Ariah, żeby się zapytać co mam zejść na śniadanie xD

reklama
Może Ariah Ci pomoże jakos podjąć decyzje :D
Przepraszam, wiem, ze tamat powazny ale nie moglam sie powstrzymac :p

Ha ha właśnie premiera xD

Żeby było zabawniej włączyłam kogoś innego i tam mi na ten tydzień wyszła karta cesarzowej, a to ciąża :D lub awans/podwyżka - czyli chuja wiadomo :D Bardzo mi to pomogło :D
Właśnie oglądam 🤣

Mam dokładnie tak samo! Dziś dla mnie ostatni dzień na jakieś implantacje pewnie zrobię test w poniedziałek, a potem jak okres nie przyjdzie w piątek. Więc max. dwa testy, ale już naprawdę wolę nie.

Z innych plusów to cieszy mnie w sumie to, że te moje bóle to nie CP i pewnie to oznacza, że ten jajnik już mnie zawsze tak będzie bolał więc jestem tym trochę uspokojona. Także też w sumie plus wyniesiony z tego cyklu.

Oczywiście gdzieś tam serduszko boli, że moja droga do bobasa się kończy, ale wierzę że tak właśnie miało być :)
A czemu się kończy??????? 💔
Czemu tak mówisz? 😔

reklama
Do góry