reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

W ogóle podobno można się tak jakby uzależnić od wróżki - wiecie, że nie umie człowiek podjąć żadnej decyzji bez konsultacji z nią 😱
Dzwonię rano do Ariah, żeby się zapytać co mam zejść na śniadanie xD

reklama
Może Ariah Ci pomoże jakos podjąć decyzje :D
Przepraszam, wiem, ze tamat powazny ale nie moglam sie powstrzymac :p

Ha ha właśnie premiera xD

Żeby było zabawniej włączyłam kogoś innego i tam mi na ten tydzień wyszła karta cesarzowej, a to ciąża :D lub awans/podwyżka - czyli chuja wiadomo :D Bardzo mi to pomogło :D
Właśnie oglądam 🤣

Mam dokładnie tak samo! Dziś dla mnie ostatni dzień na jakieś implantacje pewnie zrobię test w poniedziałek, a potem jak okres nie przyjdzie w piątek. Więc max. dwa testy, ale już naprawdę wolę nie.

Z innych plusów to cieszy mnie w sumie to, że te moje bóle to nie CP i pewnie to oznacza, że ten jajnik już mnie zawsze tak będzie bolał więc jestem tym trochę uspokojona. Także też w sumie plus wyniesiony z tego cyklu.

Oczywiście gdzieś tam serduszko boli, że moja droga do bobasa się kończy, ale wierzę że tak właśnie miało być :)
A czemu się kończy??????? 💔
Czemu tak mówisz? 😔

reklama
Do góry