reklama
olka11135
Fanka BB :)
Moje wszystkie ciąże ukazane w dniu @ i są dwie mocne kreski. Nigdy nie miałam cieni.
Tylko ja zrozumiałam, że @Kylyyy1408 chodzi o to, że ktoś miał bardzo mocne kreski 9dpo i to potwierdzonej. W dniu okresu byłaś min. 14dpo a te 5 dni to ogromna różnica. Ja robiłam dwa razy test w 6tc i tez miałam mocne kreski, a na USG kilka dni później piękne zarodki z bijącymi sercami no ale to nie było 9dpo
Chyba nawet gdybym była w ciąży już potwierdzonej nie zrobiłabym ponownie facelle, bo tam można być dla niego nawet w ciąży spożywczej
Ja sobie kupiłam test celarblue zwykły bo gdzieś kiedyś czytałam, że one wykrywają ciąże nieoficjalnie od 6mlU/ml i tak sobie myślałam, że zrobię go jak beta będzie naprawdę wysoka, żeby mieć taki ładny na pamiątkę
No ale wracając myślę, że jest wiele czynników rodzaj testu, u każdej kobiety też test z moczu wychodzi inaczej, to ile piła czy nie piła itd.
No i też wiesz mi lekarz powiedział, że pęcherzyk zaraz pęknie, a jednak skłaniam się że to "zaraz" było 2 dni później, a to dużo przy wczesnej ciąży i becie. Czytałam już tu takie historie, że lekarz pomylił jajniki z macicą, albo coś tam z czymś tam. Gdzieś też widziałam, że lekarz mówił najpierw o owulacji z powiedzmy lewego jajowodu, a potem po okazało się że ciałko żółte jest na prawym więc generalnie tak naprawdę co do owulacji nigdy nie ma się 100% pewności
Podsumowując myślę, że nie ma co się tym sugerować
Lena1984
Jest kreska i widać ją na zdjęciu!!Tutaj widać wczorajszy z kreseczka a dziś żeby cokolwiek zobaczyć musiałam rozłożyć test na czynniki pierwsze na zdjęciu nie widać nic za to na żywo baaaaardzo słaba kreskę. Nie mam teraz kiedy zrobić bety. U mnie w mieście laboratorium czynne od poniedziałku a my wyjeżdżamy w góry w poniedziałek rano może w Zakopanem znajdę jakieś labo.
olka11135
Tutaj widać wczorajszy z kreseczka a dziś żeby cokolwiek zobaczyć musiałam rozłożyć test na czynniki pierwsze na zdjęciu nie widać nic za to na żywo baaaaardzo słaba kreskę. Nie mam teraz kiedy zrobić bety. U mnie w mieście laboratorium czynne od poniedziałku a my wyjeżdżamy w góry w poniedziałek rano może w Zakopanem znajdę jakieś labo.
Dla mnie to pozytyw on się słabo wybarwia.
U mnie tak to wyglądało z dnia na dzień. Idąc od góry pierwszy test jest z wtorku (07.12.2021r.), potem kolejno środa, czwartek (i tu beta była 25mlU/ml), a potem poniedziałek (13.12.201r.). W między czasie robiłam jeszcze betę (w sobotę 11.12.2021r.) która była lekko ponad 100 wiec pewnie w ten poniedziałek była ponad 200.
olka11135
Nie jestem zapisana na konkretna date testowania bo już myślałam że się na pewno nie uda! Nawet nie wiem kiedy owu była ale takie kwiatki o proszę
Zobacz załącznik 1426447
Gratulacje! Kreska nie byle jaka
Moniaruda
Dziękuję to jest kombinacja urodzin& przeprowadzki& remontu& interviews o nowa praceGratulacje! Kreska nie byle jaka
pietraczkaa
PięknieNie jestem zapisana na konkretna date testowania bo już myślałam że się na pewno nie uda! Nawet nie wiem kiedy owu była ale takie kwiatki o proszę
Zobacz załącznik 1426447
Gratuluję
Paxa
Aaa, ja myślałam ogólnie, w którym dniu mocne kreskiTylko ja zrozumiałam, że @Kylyyy1408 chodzi o to, że ktoś miał bardzo mocne kreski 9dpo i to potwierdzonej. W dniu okresu byłaś min. 14dpo a te 5 dni to ogromna różnica. Ja robiłam dwa razy test w 6tc i tez miałam mocne kreski, a na USG kilka dni później piękne zarodki z bijącymi sercami no ale to nie było 9dpo
reklama
pietraczkaa
Nareszcie!Moze lipiec odczarowany
Jeszcze tydzień lipca niech się pojawiają