reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Ja w ogóle jestem ciekawa, czy ja dostanę 24.07 :p Ogólnie nie wiem, mam mieszane uczucia, wręcz aż sie zastanawiam...

Jak pisałam wcześniej, że w niedzielę dopiero jadę do domu od rodziców, gdzie teraz nawet i tak bym nie testowała, najwcześniej w poniedziałek ;) Chyba, ze przyjdzie @, to wtedy obejdzie sie bez testów. Chociaż mogę dostać @ też we wtorek, bo mam cykle 24-26 dniowe, ale ostatnie dwa cykle miałam 24 (jak w zegarku)...
No nic, zobaczymy ;)

reklama
Laseczki takie pytanko mam do Was o wasze doświadczenia w temacie widocznych kresek, cieni itd ( o ile macie takie ). Tak realnie ( wiem, ze u każdego kwestia indywidualna ale nurtuje mnie to ) kiedy zobaczyliście kreske na teście ? Ile dpo ? Nie mówię o duszkach czy cieniach cieni, tylko o kresce :) przed chwila czytałam wpis dziewczyny ( na innym forum) i zdjęcie testu 9dpo z niby potwierdzona owulacja monitoringiem i wierzyć mi się nie chciało, ze widać taka kreske 😳

Laseczki takie pytanko mam do Was o wasze doświadczenia w temacie widocznych kresek, cieni itd ( o ile macie takie ). Tak realnie ( wiem, ze u każdego kwestia indywidualna ale nurtuje mnie to ) kiedy zobaczyliście kreske na teście ? Ile dpo ? Nie mówię o duszkach czy cieniach cieni, tylko o kresce :) przed chwila czytałam wpis dziewczyny ( na innym forum) i zdjęcie testu 9dpo z niby potwierdzona owulacja monitoringiem i wierzyć mi się nie chciało, ze widać taka kreske 😳

Myślę że to może zależeć od wielu czynników ja np. na pinku przy becie 200 nadal miałam słaba kreskę. Ale myślę że na rossmanowym pewnie była by porządna

Myślę że to może zależeć od wielu czynników ja np. na pinku przy becie 200 nadal miałam słaba kreskę. Ale myślę że na rossmanowym pewnie była by porządna
Chyba nawet gdybym była w ciąży już potwierdzonej nie zrobiłabym ponownie facelle, bo tam można być dla niego nawet w ciąży spożywczej 🤣

Moje wszystkie ciąże ukazane w dniu @ i są dwie mocne kreski. Nigdy nie miałam cieni.

24 dzien cyklu, na zdjęciu była niewidoczna, na zywo tak i to dopiero na wieczornym teście, na porannym był ledwo cień.

reklama
Do góry