reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Laseczki takie pytanko mam do Was o wasze doświadczenia w temacie widocznych kresek, cieni itd ( o ile macie takie ). Tak realnie ( wiem, ze u każdego kwestia indywidualna ale nurtuje mnie to ) kiedy zobaczyliście kreske na teście ? Ile dpo ? Nie mówię o duszkach czy cieniach cieni, tylko o kresce :) przed chwila czytałam wpis dziewczyny ( na innym forum) i zdjęcie testu 9dpo z niby potwierdzona owulacja monitoringiem i wierzyć mi się nie chciało, ze widać taka kreske 😳

BF07575C-1422-4FE3-B29D-09A0B08A733A.jpeg 8 dpo
FD1C2361-E8DB-473D-8D25-19F92C848BAC.jpeg10 dpo
8 dpo była beta 25 :)

Tutaj widać wczorajszy z kreseczka a dziś żeby cokolwiek zobaczyć musiałam rozłożyć test na czynniki pierwsze 😅 na zdjęciu nie widać nic za to na żywo baaaaardzo słaba kreskę. Nie mam teraz kiedy zrobić bety. U mnie w mieście laboratorium czynne od poniedziałku a my wyjeżdżamy w góry w poniedziałek rano 😆 może w Zakopanem znajdę jakieś labo.

Załączniki

• IMG_20220723_075007.jpg
    IMG_20220723_075007.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 140
@pietraczkaa chyba Ty pytałaś ;) tak byłam na becie. Jeżeli wierzyć apce flo, która wyliczyła mi owulację na 13.07 to byłam 9dpo (24dc) i tak dla mnie progesteron słaby, raczej już spadkowy. Beta złudzeń też nie pozostawia. Ciąży brak :) Dziś odstawiłam duphaston, żeby nie mieć okresu na wakacje :) Nie dowiemy się też czy dr. Falęcki gwiazdorzy :p bo raczej totalnie odpuszczamy starania, dostałam ciekawą propozycję w pracy i jak to wezmę to muszę się w 200% zaangażować :)

Czekam na pozytyw @Nel331 ❤️

Przechwytywanie.JPG

@pietraczkaa chyba Ty pytałaś ;) tak byłam na becie. Jeżeli wierzyć apce flo, która wyliczyła mi owulację na 13.07 to byłam 9dpo (24dc) i tak dla mnie progesteron słaby, raczej już spadkowy. Beta złudzeń też nie pozostawia. Ciąży brak :) Dziś odstawiłam duphaston, żeby nie mieć okresu na wakacje :) Nie dowiemy się też czy dr. Falęcki gwiazdorzy :p bo raczej totalnie odpuszczamy starania, dostałam ciekawą propozycję w pracy i jak to wezmę to muszę się w 200% zaangażować :)

Zobacz załącznik 1426438
Jak to nie ma ciąży 😞 miałyśmy iść razem !
Ale gratuluje ciekawej oferty ! ❤️

Ja zarobię test jutro ale raczej bez zmian, jak co miesiąc 😞

reklama

Zobacz załącznik 1426438
Tak, tak pytałam wczoraj

No szkoda, że nie ma ciąży 😢
Mimo to gratuluję nowego projektu 🤞♥️ nawet trochę zazdroszczę, ja od marca dumam czy zmieniać pracę czy nie a jednak boje się zmiany jak chce byc w ciąży.

Do góry