reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Laseczki takie pytanko mam do Was o wasze doświadczenia w temacie widocznych kresek, cieni itd ( o ile macie takie ). Tak realnie ( wiem, ze u każdego kwestia indywidualna ale nurtuje mnie to ) kiedy zobaczyliście kreske na teście ? Ile dpo ? Nie mówię o duszkach czy cieniach cieni, tylko o kresce :) przed chwila czytałam wpis dziewczyny ( na innym forum) i zdjęcie testu 9dpo z niby potwierdzona owulacja monitoringiem i wierzyć mi się nie chciało, ze widać taka kreske 😳

BF07575C-1422-4FE3-B29D-09A0B08A733A.jpeg 8 dpo
FD1C2361-E8DB-473D-8D25-19F92C848BAC.jpeg10 dpo
8 dpo była beta 25 :)

Tutaj widać wczorajszy z kreseczka a dziś żeby cokolwiek zobaczyć musiałam rozłożyć test na czynniki pierwsze 😅 na zdjęciu nie widać nic za to na żywo baaaaardzo słaba kreskę. Nie mam teraz kiedy zrobić bety. U mnie w mieście laboratorium czynne od poniedziałku a my wyjeżdżamy w góry w poniedziałek rano 😆 może w Zakopanem znajdę jakieś labo.

Załączniki

• IMG_20220723_075007.jpg
    IMG_20220723_075007.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 136
@pietraczkaa chyba Ty pytałaś ;) tak byłam na becie. Jeżeli wierzyć apce flo, która wyliczyła mi owulację na 13.07 to byłam 9dpo (24dc) i tak dla mnie progesteron słaby, raczej już spadkowy. Beta złudzeń też nie pozostawia. Ciąży brak :) Dziś odstawiłam duphaston, żeby nie mieć okresu na wakacje :) Nie dowiemy się też czy dr. Falęcki gwiazdorzy :p bo raczej totalnie odpuszczamy starania, dostałam ciekawą propozycję w pracy i jak to wezmę to muszę się w 200% zaangażować :)

Czekam na pozytyw @Nel331 ❤️

Przechwytywanie.JPG

@pietraczkaa chyba Ty pytałaś ;) tak byłam na becie. Jeżeli wierzyć apce flo, która wyliczyła mi owulację na 13.07 to byłam 9dpo (24dc) i tak dla mnie progesteron słaby, raczej już spadkowy. Beta złudzeń też nie pozostawia. Ciąży brak :) Dziś odstawiłam duphaston, żeby nie mieć okresu na wakacje :) Nie dowiemy się też czy dr. Falęcki gwiazdorzy :p bo raczej totalnie odpuszczamy starania, dostałam ciekawą propozycję w pracy i jak to wezmę to muszę się w 200% zaangażować :)

Zobacz załącznik 1426438
Jak to nie ma ciąży 😞 miałyśmy iść razem !
Ale gratuluje ciekawej oferty ! ❤️

Ja zarobię test jutro ale raczej bez zmian, jak co miesiąc 😞

reklama

Zobacz załącznik 1426438
Tak, tak pytałam wczoraj

No szkoda, że nie ma ciąży 😢
Mimo to gratuluję nowego projektu 🤞♥️ nawet trochę zazdroszczę, ja od marca dumam czy zmieniać pracę czy nie a jednak boje się zmiany jak chce byc w ciąży.

Do góry