Gratuluję. Trzymam kciuki. PowodzeniaHej dziewczyny, u mnie dziś 10 dpo, rano miłe zaskoczenie i beta 16,6
Rok temu w sierpniu poroniłam. Oby teraz było do końca dobrze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję. Trzymam kciuki. PowodzeniaHej dziewczyny, u mnie dziś 10 dpo, rano miłe zaskoczenie i beta 16,6
Rok temu w sierpniu poroniłam. Oby teraz było do końca dobrze.
Nie byłam,Jeśli termin miesiączki jutro i wiesz kiedy była owulacja, to dzisiaj beta powinna być pozytywna Byłaś na becie?
Jeśli termin miesiączki jutro i wiesz kiedy była owulacja, to dzisiaj beta powinna być pozytywna Byłaś na becnie
Nie byłam na becie , monitoringu owu też nie robilam :/ wczoraj zrobiłam drugi test i wyszła mocniejsza kreska, za to dziś już negatyw można zglupiećNie byłam,
Laseczki takie pytanko mam do Was o wasze doświadczenia w temacie widocznych kresek, cieni itd ( o ile macie takie ). Tak realnie ( wiem, ze u każdego kwestia indywidualna ale nurtuje mnie to ) kiedy zobaczyliście kreske na teście ? Ile dpo ? Nie mówię o duszkach czy cieniach cieni, tylko o kresce przed chwila czytałam wpis dziewczyny ( na innym forum) i zdjęcie testu 9dpo z niby potwierdzona owulacja monitoringiem i wierzyć mi się nie chciało, ze widać taka kreske
Jak to nie ma ciąży miałyśmy iść razem !@pietraczkaa chyba Ty pytałaś tak byłam na becie. Jeżeli wierzyć apce flo, która wyliczyła mi owulację na 13.07 to byłam 9dpo (24dc) i tak dla mnie progesteron słaby, raczej już spadkowy. Beta złudzeń też nie pozostawia. Ciąży brak Dziś odstawiłam duphaston, żeby nie mieć okresu na wakacje Nie dowiemy się też czy dr. Falęcki gwiazdorzy bo raczej totalnie odpuszczamy starania, dostałam ciekawą propozycję w pracy i jak to wezmę to muszę się w 200% zaangażować
Czekam na pozytyw @Nel331
Zobacz załącznik 1426438
Tak, tak pytałam wczoraj@pietraczkaa chyba Ty pytałaś tak byłam na becie. Jeżeli wierzyć apce flo, która wyliczyła mi owulację na 13.07 to byłam 9dpo (24dc) i tak dla mnie progesteron słaby, raczej już spadkowy. Beta złudzeń też nie pozostawia. Ciąży brak Dziś odstawiłam duphaston, żeby nie mieć okresu na wakacje Nie dowiemy się też czy dr. Falęcki gwiazdorzy bo raczej totalnie odpuszczamy starania, dostałam ciekawą propozycję w pracy i jak to wezmę to muszę się w 200% zaangażować
Czekam na pozytyw @Nel331
Zobacz załącznik 1426438