reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Hejo laseczki :) podczytuje Was na bieżąco ale mało się udzielam ze względu na brak czasu :) ja dziś 29dc i teoretycznie jutro @ ale testu nie robiłam bo w tym miesiącu test owulacyjny wyszedł mi pozytywny 2 dni później niż zazwyczaj więc zakładam że cykl się wydłuzy i o ile wytrzymam to zrobię test w sobotę :) wydaje mi się że owulacje czułam (odczucia+test owu) 17.07 więc dziś teoretycznie 12dpo chociaż dziwny ten cykl w tym miesiącu poprzesuwane takie, teraz czasem czuje się jak na okres a zaraz nie czuje nic 🙉 to jest dopiero 3cs i 8.08 idę do gino po jakieś nie wiem jak to nazwać potwierdzenie że ze mną Ok przynajmniej na pierwszy rzut oka 🤣.. bo na kontroli byłam ostatnio pół roku temu . Stąd też chciałabym z @ przyszla jak najszybciej jeśli nie pyklo żeby nie iść w czasie krwawienia.. przepraszam że tak się rozpisuje No ale jakoś potrzebowałam takiego uzewnętrznienia gdzieś i padło na tą grupę xd

Swoją drogą ostatnio na jakiejś grupie na fb przeczytałam teorię że do owulacji może dojść w dowolnym momencie cyklu jeśli występuje mega szczęście i euforia u kobiety. Jakąś kobieta pisała że u niej tak było że była tuż przed okresem i wrócił długo wyczekiwany mąż zza granicy No i wiadomo seksy były tylko raz i wyjechał , ona miala niby normalny okres po czym okazało się że jest w ciąży czyli zaszła z tego jednego seksu gdzie teoretycznie nie powinna... taka tam historia, czy jej wierzyć.. nie wiem.. słyszałyście o czymś takim? Żeby rzekomo jajeczko chciało się uwolnić pod wpływem euforii? 🙉

Swoją drogą ostatnio na jakiejś grupie na fb przeczytałam teorię że do owulacji może dojść w dowolnym momencie cyklu jeśli występuje mega szczęście i euforia u kobiety. Jakąś kobieta pisała że u niej tak było że była tuż przed okresem i wrócił długo wyczekiwany mąż zza granicy No i wiadomo seksy były tylko raz i wyjechał , ona miala niby normalny okres po czym okazało się że jest w ciąży czyli zaszła z tego jednego seksu gdzie teoretycznie nie powinna... taka tam historia, czy jej wierzyć.. nie wiem.. słyszałyście o czymś takim? Żeby rzekomo jajeczko chciało się uwolnić pod wpływem euforii? 🙉

Jak nie będzie dojrzałego pęcherzyka to nic się nie uwolni. Musi on mieć min. 18mm

I mój drugi komentarz do tego xD

1578878151_7phuo8_600.jpg

reklama
Takiej teorii nie słyszałam :D
Ale może dlatego mi w lipcu nie pykło bo nie byłam euforyczna :p

Cześć :) rozgość się, ale najlepiej nie za długo :D fajne są wątki testowe, ale lepiej od razu uciekać na mamowe grupy :D

Do góry