reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Cześć hej i czołem ( o parapet już tylko chyba 🤣) melduje, ze test zrobiłam „dopiero” dziś ( 9dpo od pozytywnego owulaka) i biel bieli. We wtorek/środę powinien być okres wiec wtedy jeszcze zatatestuje, sle nastawiam się na okres bo brzuch od wczoraj mnie boli identycznie jak w ostatnich miesiącach kiedy o dziecko się nie staraliśmy i jedyne co ten ból mógł zwiastować to okres, także jestem praktycznie pewna, ze już z tego cyklu nici. Ale poczekam, w szafce jeszcze dwa testy także coś tam sprawdzę, chyba, ze okres wcześniej przyjdzie ;)

reklama
A mnie boli z lewej strony i już mi się płakać chce 😭
Dlaczego oni mi tego zjebanego jajowodu nie usunęli ☹️
Mnie też pobolewa ten lewy jajnik ... czekam na drożnośc 🤞
Ja myślę że masz małe szanse na kolejną CP jeśli wszystko wyszło ok. Pamiętaj, że ja powielam Twoje kroki wiec wiesz, proszę o ładną, nudną ciążę i różowego bobaska 😁

A mnie boli z lewej strony i już mi się płakać chce 😭
Dlaczego oni mi tego zjebanego jajowodu nie usunęli ☹️
Moze akurat wszystko bedzie dobrze?
Ja zataczam krąg - teraz w lipcu mam rok niepowodzeń. Lipcem w zeszlym roku poronienie, w maju cp a pozostale miesiące nic sie nie udało. Oglaszam wakacje od starań... bede wpadać na wątek, zeby móc cieszyć się z Wami sukcesem 🤞🤞
A mnie wczoraj kłuło z prawej strony, na okres pewnie, bo z lewej nie mam nic, więc co by niby mogloby kłuć.

Moze akurat wszystko bedzie dobrze?
Ja zataczam krąg - teraz w lipcu mam rok niepowodzeń. Lipcem w zeszlym roku poronienie, w maju cp a pozostale miesiące nic sie nie udało. Oglaszam wakacje od starań... bede wpadać na wątek, zeby móc cieszyć się z Wami sukcesem 🤞🤞
Czy to oznacza że zamiast 14 testów w następnym cyklu zrobisz tylko 7? 😁😁😁😁

Mnie też pobolewa ten lewy jajnik ... czekam na drożnośc 🤞
Ja myślę że masz małe szanse na kolejną CP jeśli wszystko wyszło ok. Pamiętaj, że ja powielam Twoje kroki wiec wiesz, proszę o ładną, nudną ciążę i różowego bobaska 😁

Jak byłam na USG to ta lekarka jest taka hmm za spokojna dla mnie. Ona tak do mnie powoli, z uśmiechem mówiła, że jak się teraz znowu trafi CP to mam się nie martwić bo druga w tym samym jest już wskazaniem do usunięcia jajowodu 🤦‍♀️

reklama
Do góry