reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Cześć hej i czołem ( o parapet już tylko chyba 🤣) melduje, ze test zrobiłam „dopiero” dziś ( 9dpo od pozytywnego owulaka) i biel bieli. We wtorek/środę powinien być okres wiec wtedy jeszcze zatatestuje, sle nastawiam się na okres bo brzuch od wczoraj mnie boli identycznie jak w ostatnich miesiącach kiedy o dziecko się nie staraliśmy i jedyne co ten ból mógł zwiastować to okres, także jestem praktycznie pewna, ze już z tego cyklu nici. Ale poczekam, w szafce jeszcze dwa testy także coś tam sprawdzę, chyba, ze okres wcześniej przyjdzie ;)

reklama
A mnie boli z lewej strony i już mi się płakać chce 😭
Dlaczego oni mi tego zjebanego jajowodu nie usunęli ☹️
Mnie też pobolewa ten lewy jajnik ... czekam na drożnośc 🤞
Ja myślę że masz małe szanse na kolejną CP jeśli wszystko wyszło ok. Pamiętaj, że ja powielam Twoje kroki wiec wiesz, proszę o ładną, nudną ciążę i różowego bobaska 😁

A mnie boli z lewej strony i już mi się płakać chce 😭
Dlaczego oni mi tego zjebanego jajowodu nie usunęli ☹️
Moze akurat wszystko bedzie dobrze?
Ja zataczam krąg - teraz w lipcu mam rok niepowodzeń. Lipcem w zeszlym roku poronienie, w maju cp a pozostale miesiące nic sie nie udało. Oglaszam wakacje od starań... bede wpadać na wątek, zeby móc cieszyć się z Wami sukcesem 🤞🤞
A mnie wczoraj kłuło z prawej strony, na okres pewnie, bo z lewej nie mam nic, więc co by niby mogloby kłuć.

Moze akurat wszystko bedzie dobrze?
Ja zataczam krąg - teraz w lipcu mam rok niepowodzeń. Lipcem w zeszlym roku poronienie, w maju cp a pozostale miesiące nic sie nie udało. Oglaszam wakacje od starań... bede wpadać na wątek, zeby móc cieszyć się z Wami sukcesem 🤞🤞
Czy to oznacza że zamiast 14 testów w następnym cyklu zrobisz tylko 7? 😁😁😁😁

Mnie też pobolewa ten lewy jajnik ... czekam na drożnośc 🤞
Ja myślę że masz małe szanse na kolejną CP jeśli wszystko wyszło ok. Pamiętaj, że ja powielam Twoje kroki wiec wiesz, proszę o ładną, nudną ciążę i różowego bobaska 😁

Jak byłam na USG to ta lekarka jest taka hmm za spokojna dla mnie. Ona tak do mnie powoli, z uśmiechem mówiła, że jak się teraz znowu trafi CP to mam się nie martwić bo druga w tym samym jest już wskazaniem do usunięcia jajowodu 🤦‍♀️

reklama
Do góry