reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Ej wiecie co, moze to zabrzmi źle, niepoprawnie ale.. jest mi trochę przykro! Jestem 👮 i tak jeżdżę od domówki do domówki i patrzę na te wszystkie patolki, które piją, mają 2,3,4,5 dzieci, ciągle są naje...., w ciąży również.. I im tak lekko przychodzi ta ciąża a nam?! Chyba, że mam zacząć walić wódę dzień w dzień? 🤣🤣

reklama
Ej wiecie co, moze to zabrzmi źle, niepoprawnie ale.. jest mi trochę przykro! Jestem 👮 i tak jeżdżę od domówki do domówki i patrzę na te wszystkie patolki, które piją, mają 2,3,4,5 dzieci, ciągle są naje...., w ciąży również.. I im tak lekko przychodzi ta ciąża a nam?! Chyba, że mam zacząć walić wódę dzień w dzień? 🤣🤣
Eh juz nawet nie chce walkowac tego tematu bo od razu sie denerwuje...
Trzeba pic wodke, odpuscic i nie myslec xD

reklama
Do góry