LadyCaro
Fanka BB :)
no i @Madame JS jest tą mityczną osobą, która już prawie podchodziła do in vitro a tu niespodzianka 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tyle że nieskalana biel na poprzednich też na fałszywą nie wygląda ;-)Piękne 2 kreski, no nie może to być fałszywy wynik![]()
Jeszcze coś tam siknę, ale już innej firmy.Ej nooo??!! Może jednak coś jest na rzeczy? Przecież to już tłuściutkie krechyMoże zrób jeszcze jakiś przed wyjazdem? Kiedy startujesz do Polski?
Co ty jeszcze robisz na forum? Do Labolatorium już!Tyle że nieskalana biel na poprzednich też na fałszywą nie wygląda ;-)
W Polsce jak dotąd przewidziałam zestaw badań w 2-4 DPO ;-) I już je wykupiłam! ;-)Wal Od razu na betę w plbo coś jest na rzeczy
tez tak uważam![]()
OdsprzedażW Polsce jak dotąd przewidziałam zestaw badań w 2-4 DPO ;-) I już je wykupiłam! ;-)
Ja z tych prokrastynujących, pakowanie to będzie na ostatnią chwilę ;-)Zaraz zaraz, Ty to do sklepu po inne testy leć a nie pakowanie!!
Jeszcze coś tam siknę, ale już innej firmy.
Do Polski jadę w niedzielę, także soon ;-)
Sikaj koniecznieJeszcze coś tam siknę, ale już innej firmy.
Do Polski jadę w niedzielę, także soon ;-)
Możemy, ale teoretycznie po opóźnieniu miesiączki.Co ty jeszcze robisz na forum? Do Labolatorium już!
Możecie we Francji robić bhcg bez skierowania?