reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Madame popuściła sik
Wyglądało jakby pik
To nie owulacyjny test
Bo to chyba ciąża jest 🥰

Madame wszystkie Cię prosimy
Bo się zaraz udusimy
Skocz szybciutko w do sklepu
Kup co trzeba i stestuj
Może w końcu się przydarzy
Ciąża o której Kochana marzysz 🥰🥰🥰🥰

Wiersz jest przepiękny, jak i Twoje grafiki ! Bardzo dziękuję, zachowam go sobie na wieczną pamiątkę :-****

Super jest ten dzień 👌 Najpierw @black_angel która codziennie testowała przed czasem, a jak jest jej dzień w kalendarzu to nie mam testu!?! Potem @Madame JS rzuca nam pozytywnym wynikiem, a jak prosimy o kolejny test to trzeba czekac aż będzie miała następna dawkę moczu!?!?
To forum mnie zniszczy 😀 Uczę się przy Was cierpliwości ;)
To są jawne kpiny !

reklama
Cześć, girls.
Nie wiem, co tu się od******** - tzn. wiem: myślę, że trafiłam na jakąś wadliwą partię testów. Siknęłam sobie dziś, a co mi tam:

Zobacz załącznik 1423893

To jest ten sam test, który we wtorek pokazywał cień, ale w środę i czwartek już biel. Został mi jeden, no to zrobiłam, by go wykorzystać.
W ogóle jakaś ta kreska dziwaczna, no nie wiem, dziwnie odbarwiona...
To jest test za 5,99 EURO jednak, nie powinien nagle odwalać takich rzeczy... To więcej niż Clearblue Digital w sumie...
Dodam, że mam konkretne plamienie jak na okres, który powinien być w niedzielę.
No to miłego piątku, laski ;-) Ja się szykuję na wyjazd do PL, gdzie będzie na mnie czekać karton Pinków :biggrin2:
Madame sikaj błagam! ❤️
Stajesz się legendą tych wlasnych nieprawdopodobych opowiesci 🤭
Ale emocje!!!!

Do góry