reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Ja nie chce nic mówić ale w cyklu w którym zaszłam po owu byłam taka wściekła codziennie na starego, że też myślałam że dojdzie do rękoczynów xD

Poza tym trochę nie rozumiem, bo dużo testów już robiłaś w tym lipcu a do miesiączki masz jeszcze 4 dni? To test właśnie teraz może ci coś pokazać jeśli będzie ciąża :) kup na weekend i trzymam kciuki✊
To ja w takiej sytuacji na milion procent będę w ciąży bo na męża mam focha od kilku dni, chociaż biedny stara się jak może, ja nie odpuszczam 😅😅

Ostatnia edycja:
reklama
Ja np. Muszę w tym cyklu testować szybko bo muszę wziąć leki, wcześniej tez testowałam w dniu okresu bo on zawsze przychodził jak już wydałam hajsy na test 🤣
Ale myśle, ze jak ktoś chce to może i codziennie sobie testować, co kto lubi 😃
Oczywiście, rozumiem. Natomiast jak ktoś nie musi brać leków, to bezsensu. I tu nie chodzi o to, a kupię, będę sobie robić. Tu chodzi o rozsądek w tym wszystkim. Bo robić testy, a potem zamartwiać się, stresować tym. No nie widzę w tym logiki.

Ja w ogóle widzę, że tutaj lubicie testować, betę robić co rusz. Ja z tych, co czeka bardziej do @. Na wizytę w ciąży iść nieco później, żeby już chociaż zarodek był widoczny...

Natomiast pamiętajcie, że ja problemów nie miewałam takich, że trzeba szybciej, że trzeba leki brać itd. Dlatego zrozumcie i mnie, że mam takie podejście a nie inne.

Myślę, że każdy powinien robić to co uważa za słuszne 😜ja mam czas że testuje od 9 dpo a czasami nie testuje wgl i czekam do @ . Wszystko zależy od tego jakie mam humorki i dobrze mi z tym ☺️
Ja nie nakazuje, spokojnie.
Od razu taki wyrzut, już drugi raz, że niech każdy robi, co uważa.
Piszemy tutaj, widzę, jak to wygląda z tym testowanie, zamartwianiem się, więc po prostu radzę, nie nakazuje.

Spokojnie :)

Oczywiście, rozumiem. Natomiast jak ktoś nie musi brać leków, to bezsensu. I tu nie chodzi o to, a kupię, będę sobie robić. Tu chodzi o rozsądek w tym wszystkim. Bo robić testy, a potem zamartwiać się, stresować tym. No nie widzę w tym logiki.

Ja w ogóle widzę, że tutaj lubicie testować, betę robić co rusz. Ja z tych, co czeka bardziej do @. Na wizytę w ciąży iść nieco później, żeby już chociaż zarodek był widoczny...

Natomiast pamiętajcie, że ja problemów nie miewałam takich, że trzeba szybciej, że trzeba leki brać itd. Dlatego zrozumcie i mnie, że mam takie podejście a nie inne.
Ale ja Cię rozumiem 🙂 mówię tylko, ze mnie nie rusza czy ktoś robi codziennie test czy czeka do okresu, czy robi betę.. każdy robi jak chce i to jest jak najbardziej ok 🙂

Cześć, girls.
Nie wiem, co tu się od******** - tzn. wiem: myślę, że trafiłam na jakąś wadliwą partię testów. Siknęłam sobie dziś, a co mi tam:

293149634_2896232174015613_7472791554553886339_n.jpg

To jest ten sam test, który we wtorek pokazywał cień, ale w środę i czwartek już biel. Został mi jeden, no to zrobiłam, by go wykorzystać.
W ogóle jakaś ta kreska dziwaczna, no nie wiem, dziwnie odbarwiona...
To jest test za 5,99 EURO jednak, nie powinien nagle odwalać takich rzeczy... To więcej niż Clearblue Digital w sumie...
Dodam, że mam konkretne plamienie jak na okres, który powinien być w niedzielę.
No to miłego piątku, laski ;-) Ja się szykuję na wyjazd do PL, gdzie będzie na mnie czekać karton Pinków :biggrin2:

Ja nie nakazuje, spokojnie.
Od razu taki wyrzut, już drugi raz, że niech każdy robi, co uważa.
Piszemy tutaj, widzę, jak to wygląda z tym testowanie, zamartwianiem się, więc po prostu radzę, nie nakazuje.

Spokojnie :)
Myśle, że w tym „niech każdy robi co uważa” nie ma wyrzutu, tylko tez ukłon w Twoją stronę. Właśnie, że jak Ty czekasz do miesiączki- super, jak ktoś nie czeka- tez super.
Uważam, ze hasło z tym by każdy robił co chciał jest dobre, bo nie wyznacza ścieżki, tylko kazda jest dobra 👌 Przynajmniej ja to tak dobieram ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale ja Cię rozumiem 🙂 mówię tylko, ze mnie nie rusza czy ktoś robi codziennie test czy czeka do okresu, czy robi betę.. każdy robi jak chce i to jest jak najbardziej ok 🙂
Nie, nie, mnie też nie rusza, wręcz przeciwnie, ja uwielbiam oglądać, bo może udało się, wręcz emołszyn mam 😄😊

Ale też widzę, jak dużo wychodzi osobom biel, potem to zamartwianie sie, i mnie wtedy też się robi przykro. Potem okazuje się też, że jednak są dwie kreski, albo tak jak u @pietraczkaa, że jednak ciąża chyba jest, a za szybko sprawdzanie było. Niepotrzebne ten stres.

reklama
Cześć, girls.
Nie wiem, co tu się od******** - tzn. wiem: myślę, że trafiłam na jakąś wadliwą partię testów. Siknęłam sobie dziś, a co mi tam:

Zobacz załącznik 1423893

To jest ten sam test, który we wtorek pokazywał cień, ale w środę i czwartek już biel. Został mi jeden, no to zrobiłam, by go wykorzystać.
W ogóle jakaś ta kreska dziwaczna, no nie wiem, dziwnie odbarwiona...
To jest test za 5,99 EURO jednak, nie powinien nagle odwalać takich rzeczy... To więcej niż Clearblue Digital w sumie...
Dodam, że mam konkretne plamienie jak na okres, który powinien być w niedzielę.
No to miłego piątku, laski ;-) Ja się szykuję na wyjazd do PL, gdzie będzie na mnie czekać karton Pinków :biggrin2:
Piękne 2 kreski, no nie może to być fałszywy wynik 😍

Do góry