Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesssssu ale fajnie, trzymamCofam wszystko! Byłam na USG u mojej doktor prowadzącej, powiększony prawy jajnik bardzo, podobno piękne ciałko żółte i idealne endometrium. Dostałam skierowanie na betę. Szczerze nie przyznałam się, że robiłam betę jak powiedziała, że macica wygląda jak wygląda
Czekam do 19 lipca czyli wtorku. Jak będzie miesiączki jadę na betę.
Zrobiła mi dobrego nadzieję
To ciąża! Już natychmiastJa mam mdłości
To tak w temacie objawów bez ciąży
DziękiJesssssu ale fajnie, trzymam
To ciąża! Już natychmiast
Kochane co tu taka cisza, jak przed burzą.... mam nadzieję 2 kreseczek U mnie dziś spokojnie , nie odczuwam nic więc pewnie po cichutku zaczai się @ wg kalendarzyka 4 dni do @... testów nie mam, nie dokupilam więc nie mam na co sikać i oglądać przy latarce
Ja mialam wczoraj a mąż mnie tal wkur.....ze pomuslalam, ze dobrze, zd z tej ciazy nici, bo jeszszcze troche i go rąbnę!Ja mam mdłości
To tak w temacie objawów bez ciąży
U mnie w kalendarzykach 4 mimo tych samych danych się owu rozklada sie na rozne dni w dniach plodnym...Dzięki
Teraz to już sama nic nie wiem, nie dumam nad sobą, czekam. Dobrze się składa że mamy cały weekend mocno zaplanowany, to nie będzie mnie kusić testować
No prawdopodobnie 3 lub 4 lipcaU mnie w kalendarzykach 4 mimo tych samych danych się owu rozklada sie na rozne dni w dniach plodnym...
2.07
3.07
5.07
Moze u Ciebie tez owu pozniej byla, bo kojarzę ze chyba 3.07 mowilas?
U mnie w kalendarzykach 4 mimo tych samych danych się owu rozklada sie na rozne dni w dniach plodnym...
2.07
3.07
5.07
Moze u Ciebie tez owu pozniej byla, bo kojarzę ze chyba 3.07 mowilas?