reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Cofam wszystko! Byłam na USG u mojej doktor prowadzącej, powiększony prawy jajnik bardzo, podobno piękne ciałko żółte i idealne endometrium. Dostałam skierowanie na betę. Szczerze nie przyznałam się, że robiłam betę jak powiedziała, że macica wygląda jak wygląda 🙈

Czekam do 19 lipca czyli wtorku. Jak będzie miesiączki jadę na betę.
Zrobiła mi dobrego nadzieję 🥺
Jesssssu ale fajnie, trzymam 🤞🤞

To ciąża! Już natychmiast 😃😃🤞

Spożywcza 🤣

Years Eating GIF

Kochane co tu taka cisza, jak przed burzą.... mam nadzieję 2 kreseczek 😁😊🤔 U mnie dziś spokojnie , nie odczuwam nic więc pewnie po cichutku zaczai się @🙈🙉 wg kalendarzyka 4 dni do @... testów nie mam, nie dokupilam więc nie mam na co sikać i oglądać przy latarce😁🙃😁😂🤪

Ja nie czuję nic, ale co mam czuć jak jestem max. 4dpo :D

Dzięki 💕
Teraz to już sama nic nie wiem, nie dumam nad sobą, czekam. Dobrze się składa że mamy cały weekend mocno zaplanowany, to nie będzie mnie kusić testować
U mnie w kalendarzykach 4 mimo tych samych danych się owu rozklada sie na rozne dni w dniach plodnym...
2.07
3.07
5.07
Moze u Ciebie tez owu pozniej byla, bo kojarzę ze chyba 3.07 mowilas?

U mnie w kalendarzykach 4 mimo tych samych danych się owu rozklada sie na rozne dni w dniach plodnym...
2.07
3.07
5.07
No prawdopodobnie 3 lub 4 lipca

Bo we wtorek 5 lipca byłam na USG i byłam już po owu 🙈
Lekko się obawiam takiej późnej implantacji bo to ciąży raczej źle wróży. W pierwszej ciąży też tak miałam i raczej mam źle doświadczenia. Ale wczoraj na USG wyszło, że ciałko żółte bardzo ładne, endometrioza grube i wygląda obiecująco. Co wyjdzie nie wiem, nie chce się napalic za wcześnie

reklama
2.07
3.07
5.07

Dlatego kalendarzyk to g*wno :p

Jeszcze może jak znasz na 100% długość swojej fazy lutealnej i da się ją w apkę wpisać to może, może ale to trzeba raczej na monitoring chodzić by ogarnąć.
Bo wiesz masz cykl 28 dni, ale jak masz fazę lutealną 16 dni to owu jest w 12dc, a jak 10 dniową to w 18dc. Pominę już fakt, że zawsze coś się może przesunąć i potem mamy posty, w których dziewczyn mówią, że zaszły w ciąże w trakcie okresu bo faktycznie można mieć owu dość wcześnie. Jako że okres nie przychodzi to tak naprawdę nie wiadomo kiedy miał być na 100%

Do góry