reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Dziewczyny wiem ze to pytanie nie z cyklu starań ale dziś mam dola ze nie udaje nam się zajść w ciąże i jak na złość wypada mi @ 2 dni po moim ślubie z powodu nerwowo wiem ze może przyjść wcześniej 🤦‍♀️ Któraś przesuwała sobie kiedyś ? Nie wiecie jakie leki lekarz przepisze ?
Drążyłam temat, bo gdzieś kiedyś wpadłam na wiadomości, które były tak opisane, że wydawało się to całkiem spoko, ale teraz bardziej się po zagłębiałam i okej przesunie się, ale tak naprawdę znów działa to z rozlegulowaniem organizmu w pewnym stopniu. Wiem co czujesz, bo mi się tak poprzestawiała i idealnie na urlopie mi wypada, tydzień który spędzam za granicą to właśnie cały tydzień ma być 😪, ale cóż niestety stwierdziłam, że co dopiero dochodzi mój organizm, normuje się, bo jestem po odstawieniu anty, więc muszę się pogodzić z tym i trudno😪.
A ogólnie działa to, że dają Ci przed antykoncepcja i dzięki temu może się przesunąć okres, ja bym najlepiej skonsultowała się z lekarzem swoim i obgadała 😁

reklama
Do góry