reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

A ja moje drogie siebie w ogóle nie rozumiem, co do śluzu. Właśnie wstałam z toalety i wiecie co? Musiałam ręką zdjąć dłuuuuuugi, ciągnący się bezbarwny śluzu. Najlepsze to, że wczoraj miałam jeszcze bialy, gesty, taki zbity śluz. I najlepsze jest to, że ja za 10 dni mam mieć @. Ja już trochę temu po płodnych, owulacyjnych dniach jestem. Nie rozumiem w ogóle teraz mojego śluzowania, pierwszy raz w cyklu się spotkałam, żebym miała prawie codziennie (nie licząc dni płodnych i owu) tyle bezbarwnego śluzu + z tym zbitym, gęstym, białym. No dajcie żyć. Nawet nie chce się interesować tym śluzem, ale no widzę go na papierze, a teraz musiałam rękami ściągać, bo tak sobie wisiał 😂🙈

reklama
Kochane co tu taka cisza, jak przed burzą.... mam nadzieję 2 kreseczek 😁😊🤔 U mnie dziś spokojnie , nie odczuwam nic więc pewnie po cichutku zaczai się @🙈🙉 wg kalendarzyka 4 dni do @... testów nie mam, nie dokupilam więc nie mam na co sikać i oglądać przy latarce😁🙃😁😂🤪

A właściwie czemu nie dokupiłaś? :p

Ja mialam wczoraj a mąż mnie tal wkur.....ze pomuslalam, ze dobrze, zd z tej ciazy nici, bo jeszszcze troche i go rąbnę!🤬🤬🤬
Ja nie chce nic mówić ale w cyklu w którym zaszłam po owu byłam taka wściekła codziennie na starego, że też myślałam że dojdzie do rękoczynów xD

Poza tym trochę nie rozumiem, bo dużo testów już robiłaś w tym lipcu a do miesiączki masz jeszcze 4 dni? To test właśnie teraz może ci coś pokazać jeśli będzie ciąża :) kup na weekend i trzymam kciuki✊

Kochane co tu taka cisza, jak przed burzą.... mam nadzieję 2 kreseczek 😁😊🤔 U mnie dziś spokojnie , nie odczuwam nic więc pewnie po cichutku zaczai się @🙈🙉 wg kalendarzyka 4 dni do @... testów nie mam, nie dokupilam więc nie mam na co sikać i oglądać przy latarce😁🙃😁😂🤪
U mnie 2 dni do @ 🙈nadal boli mnie podbrzusze. Zastanawiam się czy kupować test czy poczekać 😂 bo w tym cyklu jakoś nie czuje żeby miało coś wyjść 🙈

Ja w ogóle myślę, że nie ma co szybko testować, wręcz najwcześniej 2 dni przed spodziewaną miesiączką. Takie moje zdanie.
Ja np. Muszę w tym cyklu testować szybko bo muszę wziąć leki, wcześniej tez testowałam w dniu okresu bo on zawsze przychodził jak już wydałam hajsy na test 🤣
Ale myśle, ze jak ktoś chce to może i codziennie sobie testować, co kto lubi 😃

reklama
Do góry