Matylda.<3
Fanka BB :)
jeszcze nie… ale nie wiem czy mój się na to zgodzi :-(Wy już macie dzieci z tego co pamiętam?
Kurczę, a badaliście nasienie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeszcze nie… ale nie wiem czy mój się na to zgodzi :-(Wy już macie dzieci z tego co pamiętam?
Kurczę, a badaliście nasienie?
wg kalendarzyka owu była 2go lipca (pokrywa się to z moimi obserwacjami śluzu itd).a kiedy ta owulacja była?
Moim zdaniem masz jeszcze czas do tych 2 kreseczek, kilka dni, żeby wyszly.wg kalendarzyka owu była 2go lipca (pokrywa się to z moimi obserwacjami śluzu itd).
Testy negatywne.
:-/
Kochana, to spokojniewg kalendarzyka owu była 2go lipca (pokrywa się to z moimi obserwacjami śluzu itd).
Testy negatywne.
:-/
mnie ktoś powinien zamknąć pod kluczem bym nie testowała.Kochana, to spokojnie
Jeszcze mogą być dwie kreski
Albo jutro beta, najpewniejszy wynik będzie. Jeśli masz taki ładny progesteron to jest szansa na ciąże
Ja miałam owu prawdopodobnie 3 lipca i mimo, ze mnie korci to nie testuje, zeby się nie stresować
Wiem i rozumiem ale naprawdę jest jeszcze czas na pozytywny testmnie ktoś powinien zamknąć pod kluczem bym nie testowała.
Potem tak przeżywam te negatywne testy :-(
Dasz radę tak długo ukryć ciążę? Ja też chcę powiedziec jak najpóźniej ale już wczoraj jak bylam na chwilę u rodziców to mi proponowali winko, na szczęście udało mi się wymigać od picia i się nie zorientowali ale po wakacjach im będę musiała już powiedzieć bo na wesele idziemyU mnie nikt nie będzie wiedział do porodu bo będzie drama jak nie wiem
Gratulacje! Piekne kreski, moje poczatkowe to na tel nie były widoczne Zapraszam na Marcowki 202310dpo*
Dasz radę tak długo ukryć ciążę? Ja też chcę powiedziec jak najpóźniej ale już wczoraj jak bylam na chwilę u rodziców to mi proponowali winko, na szczęście udało mi się wymigać od picia i się nie zorientowali ale po wakacjach im będę musiała już powiedzieć bo na wesele idziemy
Gratulacje! Piekne kreski, moje poczatkowe to na tel nie były widoczne Zapraszam na Marcowki 2023
Ja chyba w środę w pójdę na pierwsza wizytę. Liczę że pęcherzyk chociaż będzie. Będzie to 5+1 wg moich obliczeń Rozum podpowiada by iść za tydzień ale przez ostatnie dwie straty wolę dmuchać na zimne.
zrobialm drugi teraz ale jakis beznadziejny z apteki, kasetkowy. Widać druga linie ale bardzo słabo nawet na zdjęciu nie widać. Zamówiłam dziś pinki. Cały czas czuje podbrzusze i głowa mnie boli.Dasz radę tak długo ukryć ciążę? Ja też chcę powiedziec jak najpóźniej ale już wczoraj jak bylam na chwilę u rodziców to mi proponowali winko, na szczęście udało mi się wymigać od picia i się nie zorientowali ale po wakacjach im będę musiała już powiedzieć bo na wesele idziemy
Gratulacje! Piekne kreski, moje poczatkowe to na tel nie były widoczne Zapraszam na Marcowki 2023
Ja chyba w środę w pójdę na pierwsza wizytę. Liczę że pęcherzyk chociaż będzie. Będzie to 5+1 wg moich obliczeń Rozum podpowiada by iść za tydzień ale przez ostatnie dwie straty wolę dmuchać na zimne.
Wystarczy, że ja testuje codziennie z założeniem, że 3.07 byla owu, więc jak mi wyjdzie, to reszta tez może działaćKochana, to spokojnie
Jeszcze mogą być dwie kreski
Albo jutro beta, najpewniejszy wynik będzie. Jeśli masz taki ładny progesteron to jest szansa na ciąże
Ja miałam owu prawdopodobnie 3 lipca i mimo, ze mnie korci to nie testuje, zeby się nie stresować