reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
kocham ten lipiec ❤️

Ja też ❤️ i czekam na Twoje dwie kreski ⏸️

Właśnie ile po owu.... bo mialam sie dołować, ale u mnie 23 d cyklu więc mam jeszcze małą nadzieję. 😁

Mnie to forum tak zniszczyło, że czas do miesiączki mi nic nie mówi xD Jakby ja miała testować w dniu @ i bym faktycznie była w ciąży to by mi wyszły potężne kreski bo to będzie jakieś 18dpo ;)

Dziewczynyyyy 😤 Siedzę u lekarza i czekam na wyniki badań. Miałam mieć dziś inseminacje. W czwartek był na prawym jajniku pęcherzyk 13mm…
Dziś już go nie ma, ale jest pęcherzyk na lewym 16mm. Teraz pytanie czy jestem po owulacji z prawego czy dopiero będzie z lewego. Wyniki krwi za 20 minut maja dać odpowiedz.
Czuje, ze już jestem po owu i tyle było z zabiegu. Na szczęściu przewidziałam ten scenariusz (bo jestem specjalistą ginekologii z Google) i były seksy w weekend 😂
Eh, ale tak serio to jestem mega rozczarowana.

Ja też będę jednak testować w środę 10-11dpo będzie, mam iść z dziewczynami na piwo i wolę wiedzieć czy coś się święci... Ale nadziei nie mam zbyt wielkich :( z miesiąca na miesiąc wydaje mi się to bardzo irracjonalne aby ujrzeć dwie kreski. Gratuluję wszystkim dziewczynom || dzięki Wam jeszcze jakaś nadzieja się tli

Dziewczynyyyy 😤 Siedzę u lekarza i czekam na wyniki badań. Miałam mieć dziś inseminacje. W czwartek był na prawym jajniku pęcherzyk 13mm…
Dziś już go nie ma, ale jest pęcherzyk na lewym 16mm. Teraz pytanie czy jestem po owulacji z prawego czy dopiero będzie z lewego. Wyniki krwi za 20 minut maja dać odpowiedz.
Czuje, ze już jestem po owu i tyle było z zabiegu. Na szczęściu przewidziałam ten scenariusz (bo jestem specjalistą ginekologii z Google) i były seksy w weekend 😂
Eh, ale tak serio to jestem mega rozczarowana.

A nie miałaś przed tym pełnej stymulacji?

reklama
Ja też ❤️ i czekam na Twoje dwie kreski ⏸️

Mnie to forum tak zniszczyło, że czas do miesiączki mi nic nie mówi xD Jakby ja miała testować w dniu @ i bym faktycznie była w ciąży to by mi wyszły potężne kreski bo to będzie jakieś 18dpo ;)
Mam nadzieje, ze w końcu się uda, przynajmniej jest taka szansa, ale dopiero zaczynamy działać ❤️

Do góry