reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
wg kalendarzyka owu była 2go lipca (pokrywa się to z moimi obserwacjami śluzu itd).
Testy negatywne.
:-/
Kochana, to spokojnie :)
Jeszcze mogą być dwie kreski
Albo jutro beta, najpewniejszy wynik będzie. Jeśli masz taki ładny progesteron to jest szansa na ciąże :)

Ja miałam owu prawdopodobnie 3 lipca i mimo, ze mnie korci to nie testuje, zeby się nie stresować

Albo jutro beta, najpewniejszy wynik będzie. Jeśli masz taki ładny progesteron to jest szansa na ciąże :)

Ja miałam owu prawdopodobnie 3 lipca i mimo, ze mnie korci to nie testuje, zeby się nie stresować
mnie ktoś powinien zamknąć pod kluczem bym nie testowała.
Potem tak przeżywam te negatywne testy :-(

U mnie nikt nie będzie wiedział do porodu bo będzie drama jak nie wiem ;)
Dasz radę tak długo ukryć ciążę? Ja też chcę powiedziec jak najpóźniej ale już wczoraj jak bylam na chwilę u rodziców to mi proponowali winko, na szczęście udało mi się wymigać od picia i się nie zorientowali ale po wakacjach im będę musiała już powiedzieć bo na wesele idziemy 😁

Gratulacje! Piekne kreski, moje poczatkowe to na tel nie były widoczne 😃 Zapraszam na Marcowki 2023 🥰

Ja chyba w środę w pójdę na pierwsza wizytę. Liczę że pęcherzyk chociaż będzie. Będzie to 5+1 wg moich obliczeń 😃 Rozum podpowiada by iść za tydzień ale przez ostatnie dwie straty wolę dmuchać na zimne.

Dasz radę tak długo ukryć ciążę? Ja też chcę powiedziec jak najpóźniej ale już wczoraj jak bylam na chwilę u rodziców to mi proponowali winko, na szczęście udało mi się wymigać od picia i się nie zorientowali ale po wakacjach im będę musiała już powiedzieć bo na wesele idziemy 😁

Gratulacje! Piekne kreski, moje poczatkowe to na tel nie były widoczne 😃 Zapraszam na Marcowki 2023 🥰

Ja chyba w środę w pójdę na pierwsza wizytę. Liczę że pęcherzyk chociaż będzie. Będzie to 5+1 wg moich obliczeń 😃 Rozum podpowiada by iść za tydzień ale przez ostatnie dwie straty wolę dmuchać na zimne.

Tak, dałam radę tak długo ukrywać drugą to i każdą kolejną dam :)
Ja kiedyś ważyłam ponad 100kg i miałam otyłość typowo brzuszną więc u mnie wszyscy po prostu zawsze myślą, że mam jojo i znowu mi się przytyło. Do tego z racji skóry, która mi po odchudzaniu została raczej noszę zawsze takie oversize ciuchy. Alkoholu nie pijam więc to żadna różnica.
Jedynie teraz większa szansa, że dzieci się wygadają bo są duże i nie będę nic przed nimi ukrywać tzn. myślę że jak zrobimy NIPTy i będzie wszystko okej to zrobię im jakieś "gender reveal" - no to się dowie od dzieci, ale ja jej nie powiem

zrobialm drugi teraz ale jakis beznadziejny z apteki, kasetkowy. Widać druga linie ale bardzo słabo nawet na zdjęciu nie widać. Zamówiłam dziś pinki. Cały czas czuje podbrzusze i głowa mnie boli.

reklama

Wystarczy, że ja testuje codziennie z założeniem, że 3.07 byla owu, więc jak mi wyjdzie, to reszta tez może działać 😁😁🤣🤣🤪🤯

Do góry