reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

A ja czuję całą mocą owulację🤪🤪🤪 oczywiście samobadanie i śluz jak ta lala rozciągliwy ale zabarwiony krwią🤔🤔🤔 i odczuwam lekkie pobolewanie ... dalej zastanawia mnie ta beta, ze cien duch wyszedl na testach z 2,12 i czemu 20.06 wyszedł mi totalnie biały test...a 28.06 cień duszek🤔🤔🤔 i polecialbym wam ten drugi ale wyrzucilam opakowanie i nie pamiętam nazwy, on tak jak pink pokazał cień, czyli jest rownie czuły.

reklama
Zmierzyłam dzisiaj o 5 rano temp. 36.63, bo się obudziłam..oczywiście przycisnęło mnie na siku..więc nim wstałam, to termometr do papy i heja 🤪, ALE budzenie miałam na 6:10 więc przysnęłam na tę około godzinę i zmierzyłam temp. ponownie a tu taki skok 36.88 👀. Tak się zgrzać w zaledwie godzinę? 😅🥴
A może dlatego, że wstałaś i zrobiłaś siku, może to podniosło temp

A ja mam jakiś spadek pozytywnego nastawienia dzisiaj, łykam sete euthyroxu dokupiłam jeszcze jod, ale zrobiłam błąd i weszłam na wujka Google a tam oczywiście że jak TSH to i prolaktyna może być podwyższona i inne cuda wianki i już widzę wszystko nie tak różowo jak do tej pory🙄 kurcze zaraz rok od rozpoczęcia starań i dopiero teraz takie cuda wychodzą. A w ubiegłym roku na początku tej "drogi" wyniki w normie 🤦 nawet jeszcze ani jednego testu nie kupiłam (😅😂) ale szczerze mówiąc dzisiaj się zastanawiam czy wogole jest sens testować skoro to tsh takie wyszło
A jakie tsh wyszło Ci? Bo nie mogę znaleźć.

A ja mam jakiś spadek pozytywnego nastawienia dzisiaj, łykam sete euthyroxu dokupiłam jeszcze jod, ale zrobiłam błąd i weszłam na wujka Google a tam oczywiście że jak TSH to i prolaktyna może być podwyższona i inne cuda wianki i już widzę wszystko nie tak różowo jak do tej pory🙄 kurcze zaraz rok od rozpoczęcia starań i dopiero teraz takie cuda wychodzą. A w ubiegłym roku na początku tej "drogi" wyniki w normie 🤦 nawet jeszcze ani jednego testu nie kupiłam (😅😂) ale szczerze mówiąc dzisiaj się zastanawiam czy wogole jest sens testować skoro to tsh takie wyszło
U mnie TSH było związane z poziomem prolaktyny, po lewotyroksynie spadła też prolaktyna.

reklama
Do góry