reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Hmm wiesz co ja bez niego i mam depresję więc może dlatego u mnie ją wzmaga.
Może jakbym nie chorowała to by było okej
mam to samo :-( w czasie starań o ciąże nie mogę brać seronilu i to dodatkowo potęguje mój depresyjny stan :-/ teraz lato to jest troszkę lepiej.. oby do przodu.
Daje sobie czas do końca wakacji. Jak się nie uda zajść to daje sobie spokój i wracam do leków.

Progesteron masz fajny, ale generalnie nie wiele mówi poza tym, że owulacja była ;)
A teraz ile jesteś po owulacji? I jak ją wyliczasz?
Jeśli chodzi o owu to mierze temp, obserwuje śluz, robię testy owu i byłam w tym miesiącu u gina. Zreszta ja nawrt bez tego czuje kiedy mam owu. Jak mi pęka prcherzyk to mnie co miesiąc tak boli przez ok godzinę, ze aż mnie zgina dosłownie. I zawsze mi się zgadza z temp, testami i jak robiłam monitoring cyklu to zawsze, ale to zawsze mi się pokrywało.
A sam progesteron to poza tym, ze była owu chyba nic nie znaczy 🙈

Czekam teraz na @. Mogłaby łaskawie wczeniej się pojawić. Chociaż raz 🤣 , ale na bank będę miała 14 dniowa fazę lutealna.

Ja na ta razie się nie wpisuje bo staremu wyszły kiepskie wyniki tarczycy i nie wiem jak w tym miesiącu wszystko wyjdzie może po dniach płodnych się wpiszę

Kurcze odebrałam część wyników, reszta pisze jeszcze w trakcie badania.
Ale chyba lepkość jest słaba bo wyszło +++ X3 a to chyba źle 😒

reklama
Do góry